Nemoj se zamarat toliko s tim tlakom, pa ovaj tlak ti je odličan. Kad je nešto dobro, ne treba kopat dublje u to i tražit vraga. Ja isto začinim hranu jer volim tako i sve je ok.
Što se tiče štitnjače, meni je uvedena identična terapija kao što ti sad uzimaš. Isto antitijela normalna, sve normalno osim TSH. Za prehranu bih i ja trebala pripazit, manje jedem slatkog, možda kockicu čokolade dnevno, al svejedno me strah. Jel znaš možda kad se opet kontrolira glukoza? Ja sam vadila krv u 8.tjednu, glukoza mi je bila granična na 5,1. Toga se bojim najviše, voljela bih da je niža.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nemoj se zamarat toliko s tim tlakom, pa ovaj tlak ti je odličan. Kad je nešto dobro, ne treba kopat dublje u to i tražit vraga. Ja isto začinim hranu jer volim tako i sve je ok.
Što se tiče štitnjače, meni je uvedena identična terapija kao što ti sad uzimaš. Isto antitijela normalna, sve normalno osim TSH. Za prehranu bih i ja trebala pripazit, manje jedem slatkog, možda kockicu čokolade dnevno, al svejedno me strah. Jel znaš možda kad se opet kontrolira glukoza? Ja sam vadila krv u 8.tjednu, glukoza mi je bila granična na 5,1. Toga se bojim najviše, voljela bih da je niža.
Moja glukoza je isto bila granična ,5.1 i bila sam mj i pol na dijeti ali samo zato jer sam popila kolu dan prije. Poslije je bila okej. Sada je 4.7. ja mislim da se ide na ogtt između 16-20tj ako ne pamćenje služi. Žene,imam jedno pitanje. Nagledala sam si,i čak je muž popustio. Kupit ću ergo metro baby+ sa rozim krovićem,e sad me zanima gdje je najbolje kupiti ih. Da li budu negdje popusti,ova sam vidjela u svijet beba,međutim ako koja zna gdje je najbolje nek napiše. Hvala i svima bezbrižnu trudnoću želim
Stvarno ne znam kako to ide po kalendaru, odnosno kako idu koje obavezne pretrage. Znam samo da mi stitnu kontrolise mjesečno, a posto je ona i za dijabetes, onda mi tad prekontrolise i glukozu. Prije 4 sedmice glukoza mi je bila 5,4. Sad je 4,6, al ta lista namirnica koje jedem i ne jedem je baš smor. U mom slučaju nema ni narandže, a ne kockice čokolade :( Odnosno, ako pojedem narandžu, tako mi je rekla, da odmah idem uz stepenice, hodat, ili kakvu god aktivnost samo da to izbacim. Pojela sam samo jednu, al da ne bih ostala bez vitamina, jedem druge stvari koje i ne volim. Odnosno, koje bas ne volim :)
Ne sekiraj se, glukoza se izbalansira malo strožijom prehranom i kretanjem.
Za TSH mi je još samo rekla da izbacim kupusnjače (kupus, brokule, karfiol), al to sam izbacila davnih dana.
Djevojke je li i dalje osjetite bebu nisko? Mene tuce stalno nisko ispod ruba donjeg vesa, kontala sam da se materica vec do pupka podigla, ali i dalje bocka i udara dole.
Neku vece mi u stomaku bio haos, kao da imam bazen sa valovima, toliko se ritala, ja sam mislila izace na usta 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Lena pa svaka cast, bravo za rezultate koje si postigla u tako kratko vrimena! Ako ti nije tesko, please hoces poslikati svoju prehranu i poslati nam ovdje?
Ja sam isto u strahu oko OGTT-a, cula sam od kolegica da se to kontrolira izmedju 20-24 tjedna… to mi je uskoro, a imala sam blago povisen GuK na pocetku pa da ne bude sad opet 🙈🙈
Uhhhh ja narance jedem kao luda, najvise mi pasu otkad sam trudna, a prije ih nikad nisam jela 🤣🤣
BabyBoy 💙
Što se tiče krvne slike netko je pitao. Ja sam vadila prošli tjedan i malo su mi povišeni neutrofilni, a smanjeni limfociti. Rekli su mi da je to ok.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Djevojke je li i dalje osjetite bebu nisko? Mene tuce stalno nisko ispod ruba donjeg vesa, kontala sam da se materica vec do pupka podigla, ali i dalje bocka i udara dole.
Neku vece mi u stomaku bio haos, kao da imam bazen sa valovima, toliko se ritala, ja sam mislila izace na usta 😂
Ja osjetim nisko da, iznad ruba gacica tamo se i okom vidi da udara 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja osjetim nekad kod pupka, a nekad ispod dosta niže.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Po meni je nekako normalno da su ti udarci jako nisko, maternica je skroz na dnu pa je i beba u početku dolje puno niže, u podrumu. Poslije će zauzet cijeli apartman i raširit se skoro do potkrovlja Samo što mi nemamo percepciju toga, ja recimo očekujem da mi je beba sad tu negdje oko pupka di su mi crijeva
stvarno je fascinantno kako se sve presloži unutra i svi fino stanu. Da ne govorim o blizanačkim ili višeplodnim trudnoćama…
Danas meni opet mučnina aktualna, plus podrigivanje, uvjerena sam da mi se želudac podignuo nekak, puna sam zraka, refluks, gagovi, fuj. Nikako da zablistam, uvjerena sam da, ako i bude blistanja, trajat će tipa tjedan dana prije ulaska u treće tromjesečje i onda ću opet bit jadna
Sortiraj odgovore
Najstariji