Ja i tekucina smo uzas jedan
Ako navucem 1, 1.5l dnevno to je uspjeh 😒
Ali kuc kuc zadnju upalu sam imala u srednjoj školi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lorre, ja više puta dnevno imam osjećaj da mi se srce uzlupalo pa moram prilec malo. Osjetim lupanje u vratu i čujem u ušima. Preko smartwatcha vidim da mi otkucaji idu od 65 do 130 preko dana. Rekla sam ginekologu, on je samo stavio "individualan osjećaj lupanja srca " u napomenu i nije se osvrnuo na to uopće.
Madame, ne mogu vjerovat da uopće funkcioniras s toliko malim unosom vode 😅 natjeraj se kako god možeš popiti bar litru dnevno za početak pa povećavaj postepeno. Bitno je za stvaranje plodne vode i za razvoj bebe.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Dobro jutro, cure 🌸
Što se spavanja tiče prespavala sam noćas od ponoć do 6 ujutro. Bez buđenja, inače ustajem piškiti većinom.
Unos vode - kontam da popijem dovoljno iako ne vodim računa točno. U zadnje vrijeme često iscijedim u bokal naranče i limun, stavim u frižider i pijem tijekom dana 🍋🍊 Malo vitamina C, a i bolje taj sok nego neki kupovni ili gazirani. Vode mi se najdraže napiti prije spavanja, pa onda problemi s ustajanjem haha
-
Došla mi narudžba od Ni-Na design. Jastuk za trudnice plus dodatna navlaka, i vreća za spavanje koju sam spominjala.
Ovako na prvu mi se čini jako lijepo i kvalitetno urađeno sve ☺☺
https://ibb.co/Nrt6HM6
https://ibb.co/njYS1v9
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Dobro jutro, cure 🌸
Što se spavanja tiče prespavala sam noćas od ponoć do 6 ujutro. Bez buđenja, inače ustajem piškiti većinom.
Unos vode - kontam da popijem dovoljno iako ne vodim računa točno. U zadnje vrijeme često iscijedim u bokal naranče i limun, stavim u frižider i pijem tijekom dana 🍋🍊 Malo vitamina C, a i bolje taj sok nego neki kupovni ili gazirani. Vode mi se najdraže napiti prije spavanja, pa onda problemi s ustajanjem haha
-
Došla mi narudžba od Ni-Na design. Jastuk za trudnice plus dodatna navlaka, i vreća za spavanje koju sam spominjala.
Ovako na prvu mi se čini jako lijepo i kvalitetno urađeno sve ☺☺
https://ibb.co/Nrt6HM6
https://ibb.co/njYS1v9
Preslatka vreća 😍
Dal imate kao uzlupavanje srca povremeno? Meni se ponekad dogodi kao da srce preskoči i ostanem bez daha.. Mislila sam da je to normalno za trudnoću, ali me dns mama prestrašila da se to ne bi trebala događati 🤷♀️
Meni se to zna dogoditi, i to cak kad lezim i mirujem. Traje mozda 2 sekunde. Ali meni se slicno znalo dogadati i prije trudnoce, samo je sad cesce.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Da ja pokušam odgovoriti na ovo, iako je i meni prva beba 😁😁
Jaje je zapravo autosjedalica za bebe. Ima grupa 0 (do 9 kg) i 0+ (do 13 kg). Jaje se u auto može fiksirati isofixom, naravno ako Vaš auto ima tu mogućnost. Trebate provjeriti.
Može se fiksirati i pojasem. To je čak poželjnije od isofixa kod auta koja imaju malo nagnutija sjedišta, sa više nagiba. Jer se pomoću isofixa teško može postići da je kut između jajeta i poda 45°. U tom slučaju lakše je to postići ako fiksirate pojasevima.
Beba je u jajetu dok ga ne preraste po duljini i kg. Imaju smjernice i uvjeti za svaku skupinu sjedalica šta i kako.
- ima na fejsu Rodina grupa za savjetovanje o AS, pa ako koga zanima nek škicne 😃
-
Evo naš auto ima isofix i top tether (kasnije za sjedalicu veće skupine). Ali smo odlučili dok beba stane u jaje da ćemo jaje fiksirati pojasevima. A kasnije kupiti sjedalicu + odgovarajući isofix. Treba paziti koja sjedalica odgovara na koji isofix. Nije svaka kompatibilna sa svakim 😊
-
Razmišljala sam o kupovini kolica plus sjedalica koja ide od 0 do 36 kg. Sa dosta umetaka koji se skidaju kako beba raste. Ali sam iščitavala dosta i zaključila kako je jaje ipak bolja opcija za početak. Prilagođeniji je tako malim krhkim bićima. Možete ga izvaditi iz auta ako spava beba i ponijeti u stan, ili di treba a da ga ne morate buditi niti premještati 😃
-
Eto to su moja saznanja i zaključci dosad 😁 neka me mama koja ima više iskustva ispravi/doda ako što treba ili sam u krivu 😊😊
Puno hvala na detaljnom objašnjenju, i ja sam si screenshotala 😁 Imam ipak jednu nedoumicu, kad kažete da se jaje može fiksirati i pojasevima i da je to i bolje nego isofix, može li se pojasevima pokopčati čak i u smjeru obrnutom od smjera vožnje? Ne mogu si predočiti kako bi to izgledalo. Ili je ta opcija moguća samo s isofixom?
Pozdrav cure 😊
Jackie preslatke stvari! Jel znaš vrijedi li još kupon za popust?
FlipFlop terminušo moja, evo nas na pola puta 😍🤗
Čestitke svim curama na jučerašnjim bitnim i dobrim pregledima! Sretno svima danas 🤗💞
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav cure 😊
Čestitke svim curama na jučerašnjim bitnim i dobrim pregledima! Sretno svima danas 🤗💞
Daaaa kako je to brzo prošlo! Ja sam jutros baš sretna i čim sam se probudila čestitala sam svom mališanu što smo već pola puta prevalili 😁
FlipFlop Moze da
Jaje i ide u suprotan smjer
I sta je duze beba u suprotnom smjeru to bolje 😊
Pozdrav cure 😊
Daaaa kako je to brzo prošlo! Ja sam jutros baš sretna i čim sam se probudila čestitala sam svom mališanu što smo već pola puta prevalili 😁
Ista stvar, baš mi je danas osmijeh na licu cijelo vrijeme 😊 meni istovremeno prolazi užasno brzo i užasno sporo 😅 ne mogu se odlučiti!
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji