ponosnamama ja se ipak nadam da ovi testovi iz ljekarne nisu pouzdani…meni suprug ide u petak na testiranje,i zaboravim da imaju ti testovi u ljekarni😏
Na zalost mi je doktorica rekla da moze bit lazno negativan, al nikako lazno pozitivan 😏
Otic ce moj tata kupit jos dva testa da znamo na cemu smo ja i starija do petka pa ce nas poslat na testiranje.
Ajme, nadam se da necete imati neke ozbiljne simptome, brz oporavak zelim kcerki, a nadam se da vi necete pokupiti 🤞🤞
ponosnamama ja se ipak nadam da ovi testovi iz ljekarne nisu pouzdani…meni suprug ide u petak na testiranje,i zaboravim da imaju ti testovi u ljekarni😏
Na zalost mi je doktorica rekla da moze bit lazno negativan, al nikako lazno pozitivan 😏
Otic ce moj tata kupit jos dva testa da znamo na cemu smo ja i starija do petka pa ce nas poslat na testiranje.
Ajme, nadam se da necete imati neke ozbiljne simptome, brz oporavak zelim kcerki, a nadam se da vi necete pokupiti 🤞🤞
Hvala puno i ja se nadam da ce sve bit ok 😕
Cure moje ja muku mucim cilo popodne s mojom mlađom. Bila je jutros na moru s mojima, sve je bilo ok, dosli s mora, ona vice da joj je strasno hladno, u 10min je ponovila 100 puta da se smrzaje, jedva je malo rucala i isla spavat. Probudila se u 15:15, nekako mi izgleda smantana, mirim joj fibru 38.7 😏
Otusirala sam je i probala joj spustit nekako fibru, al nikako nije islo, a ona je stalno ponavljala da je puno boli glava i da se smrzaje. Dala sam joj lupocet u 17h i imala je 38.3, u 18:30 mjerim 38.4 😕
Pitala sam je oce li ista jest, uzela je griz kruha i ispovracala sve sta je imala u sebi 🤦🏻♀️
Nisam pametna sta da radim, lupocet joj ne smim dat prije 23h, tusiranje ne pomaze, nju i dalje boli glava i hladno joj je. Poslala sam stariju maloprije u ljekarnu da mi kupi kucni test na koronu, da bar to iskljucim za svaki slucaj 😰
Da nije suncanica kako je Jana rekla ili je mozda pokupila kakvu zelucanu virozu. Moze se povracati i od covida, mojoj mami je sve otislo na zeludac i crijeva. Ali nebi odmah na to posumnjala.
Mislila sam se i ja da je suncanica, al posumnjala sam na koronu jedino zbog toga sta je stalno ponavljala da je glava uzasno boli, a njih dvi stvarno nikad nista ne boli niti kad imaju fibru 😏
Ma jojjj drzim fige da sve bude ok,da ste vas dvije dobro da niste nista pokupile i da maloj brzo prođe bez tezih simptoma🙏
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Seceruse moje samo da prijavim da sam se u 21h pocastila jednim lisnatim tijestom od visnje...nek mi moja beba oprosti ako se secer povisi...sad u 22h mjerim...🤷🤷
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Evo nas sa pregleda.. Ja ću izgleda dobiti zločestu i tvrdoglavu curku.. Ni ovaj put nam nije dala da je slikamo i vidimo kako izgleda pa nam je pokazala srednji prst.. 🤦♀️ Dr. je rekla da ovo mora poslikati jer to rijetko vidi.. 🤣 Evo vam slikicehttps://ibb.co/KDtHCbM[ibb.co] 😂
Beba je super.. 🥰 Napredna curka sa već 713g 🙈 Dr. se baš čudila kakav komad bebe je to već.. A duga je beba, naprednija za 6 dana a i izgleda će bit na tatu koji je 190.. 🤣a ja sam dobila do sad samo 5kg i nemam baš nešto velik trbuh.. Bitno da nam je ona dobro.. ❤️Super napreduje, sva mjerenja super.. Svi organi dobro.. Ja sam zatvorena, plodne vode je dovoljno, posteljica nam je sprijeda, a beba je glavom već okrenuta dole.. Lijevo su joj nogice.. 👣 I dalje moramo mirovati a do sljedećeg pregleda koji je 1.9. moram napraviti OGTT. Evo još jedne slikicehttps://ibb.co/M1RD6Ym[ibb.co] ❤️
Hahaha a jesam se nasmijala koja fora😂😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Cure moje ja muku mucim cilo popodne s mojom mlađom. Bila je jutros na moru s mojima, sve je bilo ok, dosli s mora, ona vice da joj je strasno hladno, u 10min je ponovila 100 puta da se smrzaje, jedva je malo rucala i isla spavat. Probudila se u 15:15, nekako mi izgleda smantana, mirim joj fibru 38.7 😏
Otusirala sam je i probala joj spustit nekako fibru, al nikako nije islo, a ona je stalno ponavljala da je puno boli glava i da se smrzaje. Dala sam joj lupocet u 17h i imala je 38.3, u 18:30 mjerim 38.4 😕
Pitala sam je oce li ista jest, uzela je griz kruha i ispovracala sve sta je imala u sebi 🤦🏻♀️
Nisam pametna sta da radim, lupocet joj ne smim dat prije 23h, tusiranje ne pomaze, nju i dalje boli glava i hladno joj je. Poslala sam stariju maloprije u ljekarnu da mi kupi kucni test na koronu, da bar to iskljucim za svaki slucaj 😰
Moguće da je sunčanica, dragi je isto imao te simptome kad je pokupio sunčanicu, a mi mislili neka gripa
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Tienna ista stvar, na pregledu zadnjem 110/70 a sad mjerenje zadnje 95/55 i 88 otkucaji. Al baš kao da me nešto pritišće između grudi. Vidit ćemo sutra ako ne bude bolje odoh kod doktorice ne mogu ovak funkcionirat. Kad sam odspavala malo bilo je dobro sad ponovo.
___
Sve mame koje ste uhvatile super stvarčice i sniženja bravooo, super je to🥰🍀❤️
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Ja sam dns s mamom klatila po dućanima i mogu rec da me pošteno izmorilo to hodanje.. Počeo me zatezat trbuh, mislim da mi je bilo malo previše.. Al neka, mama je tako uzbuđena oko prvog unuka da mu je dns nakupovala što god je vidjela 😂 kupila sam dr.browns bočicu, ali ću vjerojatno još neku od drugih proizvođača pa možda potrefim neku koja će mu pasat haha
Evo nas dvoje nakon cijelog dana šetanja: https://ibb.co/hgJY5hr
Čestitam na dobrim pregledima🥰 bebice rastuuuu ❤️
Baby N 💙
Leah ma daaaaaaa, koje su šanse 🙈🤭 znam sad i ja koja si ti cura, jesi bila u crno-bijeloj haljini iz H&M-a?😁 imam istu takvu doma 🤭 Super mi je kako se po haljinama prepoznajemo hahahah, tipične cure
Drago mi je da je kod tebe sve školski 🤗🤗
Sanjarka ajmeee što da ti kažem, žao mi je što je i tebi isto. 😔 Iskreno baš nemam više snage za nove stresove i nervoze tako da ajmo zajedno vjerovat doktorima koji su oboje skroz nezabrinuti i pokušat i nas dvi tako razmišljat. Meni ti se isto vraća zabrinutost radi omfalokele na početku tako da te razumijem, al baš mislim i govorim si da je sve dobro i da nemamo razloga za brigu. Malci su nas odlučili testirat ovu trudnoću i mislim da bi se njih dvoje dobro slagali 😂 a i ovo je sve onaj prihvatljivi višak, možda su se taman dobro popiškili 😊 bit će sve super! 💪💪
Joj Zara. Danas sam totalno down. Mislim se nema sanse vise da prolazim jos jednu turu onakvog stresa 😩😩😩
Stalno mi se vrti u glavi kako ne moze biti slučajno da tada povecan nabor a sad visak plodne vode....da mora biti razlog 😩😩😩😩
S druge strane dr. Stvarno nije bio zabrinut , nije cak to zapisao u trudnicku..... Pa valjda ne trebam ni ja brinuti 😕
Sutra je novi dan... Bit ce bolje.... sigurno da nas malo zezaju naši frajeri 😅♥️💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji