Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    03. Kolovoz 2021. 07:40

Odoh probati još odspavati, a onda moram na osiguranje rješavati papire za promjenu kartice (zbog prezimena), pa im dostaviti uputnicu da me oni plaćaju od 16.08 i tako čeka me puno hodanja danas 🙈. Neki dan sam umalo zaboravila da moram na takozvanu zaštitu majčinstva 6 tj prije termina. Odnosno nisam zaboravila nego kad sam pogledala u kalendar začudila sam se da je već došlo vrijeme da to moram prijaviti i da mi je ostalo toliko malo do kraja. Nije ni čudo onda što i muž viče ima vremena kad sam i sama nesvjesna. Jel ima još netko ko je nesvjestan koliko je blizu ili samo ja blesava? 🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Angelly
    03. Kolovoz 2021. 07:52

Za bocice ne bih se slozila da nuzno moraju bit staklene, evo ja s prvim imala tommie tippie plasticne i super su mi bile a lakse su. Ugl dns vise manje imaju sve te fore anti colic i sl. Ja bih savjetovala uzet ono sto mozete lako i blizu sebe kupit jer se sisaci mjenjaju kak rastu kao i velicina bocica. 

Tpu91
    03. Kolovoz 2021. 07:55

Jutro cure drage🌼
    Prvo želim danas svima koje idu na pregled da sve bude u najsavršenijem redu🌸🌸🥳
    Mene malo muče i mozgam si kako šta 😂
    Već sam bila napisala da sam imala transfer na 3 dan 8 staničnog embrija. Od simptoma šta sam imala su dole grčevi, u jednom trenutku kao da sam osjetila baš implataciju....napravila sam test ujutro na 11 dnt clearblu i vidila se svjetla crtica što je kao pozitivan... Jutros sam radila od duchesse tako neš trakicu i ništa nije pokazalo. Pa sad sam sva zbunjena 😲🤔🐤🐥menstruacija mi kasni 1 dan, i nemam spotting uopće koji inače dobim čak i 5 dana prije menstruacije 🌸

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2021. 07:55

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    KOLOVOZ:
    Minnie25 03.08.
    Daniella2207 03.08.
    Bilja1212 04.08.
    Sanjarka88 04.08.
    Bubica_0706 04.08.
    Taya 04.08.
    Lyra 04.08.
    Sanjalica5 04.08.
    Rita37 04.08.
    Sunce7 05.08.
    Orhideja13 06.08.
    Sanja0508 06.08.
    Freya_444 06.08.
    Tracy 10.08.
    Lovely 10.08.
    Keto35 11.08.
    Ivkica 11.08.
    LadyD 12.08.
    Ivona1505 12.08.
    Endzrue 12.08.
    Zara7 16.08.
    Nyssa_ 16.08.
    Lješnjak 16.08.
    Lollypop 16.08.
    Lorre 17.08.
    Preggo_Life 17.08.
    Traveller 17.08.
    Mia38 17.08.
    Anuška 18.08.
    Mateja31 19.08.
    Ana25 19.08.
    Ponosnamama 19.08.
    Freya_444 19.08.
    MadameI 19.08.
    Leah 20.08.
    Jana25 20.08.
    Missy88 20.08.
    Ivkica 20.08.
    Little baby 20.08.
    Buba Bublica 20.08.
    aAnchy 23.08.
    CarpeDiem 25.08.
    Lisa27 25.08.
    Mateja2602 26.08.
    Ani92 27.08.
    Monalisa 27.08.
    LilM 30.08.
    Poklončić13 30.08.
    Petoma93 30.08.
    Jackie27 31.08.
    RUJAN:
    Buhtlica34 06.09.
    Meaa. 07.09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2021. 08:15

Dobro jutro ekipa 😊 nadam se da ste se naspavale
    Ja jesam. Osim sta me ponekad probudi vrućina i noćno znojenje drugo mi ne ometa san, za sada 😁
    Preko danas mi isto zna biti vruće i znojim se , čak i pod klimom. Baš nisam navikla jer meni stvarno nije da skoro nikad vruće a ne znojim se ono nikad. Ima li jos koja takvih simptoma?
    Sta se bolova tiče. Navečer me malo stisne donji dio leđa. Zadnja 2-3 dana me zna presjeći dolje lijevo negdje kod jajnika otprilike.. oštra ali kratka bol. Valjda je to sve ok. Vidit cemo sutra na pregledu stanje. 
    Znaju me povremeno bolit i stopala i gležnjevi 🤷
    Ko baba se osjećam ponekad 😁
    Mišić joj joj. Zasto hitan pregled u srijedu? Zbog truda ili pritiska i oticanja? Si ti njemu rekla da si provela dan u visokim petama? 😁 
    Dekice sam narucila na fejsu. Vitez textiles for kids 😊
    Endzrue jel to onaj dućan sa bibsicama sta ga ima i u malla? Pa. Izgledas tako fit 😍 i tjesi me sta ti buša ne raste više, tome se i ja nadam 
    Traveller ljubim te 🥰♥️ ali mogu ih ja naručiti i online. Samo ne zelim niti krećat s dudama koje nemam dostupne za kupit odmah kad mi zatrebaju 😒 
    Meaa ja sam bas jučer odvela klince u mc-a pa sam se i ja počastila 😁 odem ono jednom godišnje, za gušt. Gnijezdo mi je vrh 🥰🥰🥰
    MadameI maternica stisce želudac tako da nista čudno sta ti apetit nije nesto.
    aAnchy super malac napreduje 💙 a i ti samo 2.5kg. Svaka ti čast 🙌 ja toliko dobijem između svake kontrole 🤣
    Lorree sretnooo. Za dobre nalaze i da ti se svidi tekućina 🙊
    Dannna mogu mislit kako je tesko 😕 toga me najviše strah. Da cu morat lezat u bolnici bez djece i muža a posjeta nema uh. Drzi se i budi jaka ,sve je to za tvoju djevojčicu 💞🤗
    Bočice koristila avent i nuk i meni su dobre bile. Sad uz izdajalicu dobila Tommetippe  pa ću njih. Slazem se Anglly 
    Ne mora biti staklena.
    Naki123 kako je prosao pregled jučer? 😊
    Bumac gdje si??? Javi da se ne brinemoooo
    Daniella i Minnie25 sretno cure danas 🍀♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    03. Kolovoz 2021. 09:05

Cure čitam vas redovito al nisam nešto aktivna... U neki sam ljetni mood kako sam na Braču. Život je plaža i kuća iako je malo postalo i preteško to sve skupa. Jučer sam pretjerala sa sređivanjem i čišćenjem pa mi je navečer došlo na naplatu da mi je tlak ja mislim roknia nisko a ionako je nizak, pa sam se skoro srušila i izrigala sam život. Tako da ostavite malo usisavače i krpe sa strane. Neće smak svita zbog fleke na podu, al ja sam prokleta djevica pa mene to živcira 🤣. 
    Želim vam uspješne preglede, ja ću uskoro malo bit više aktivnija kad krenem kupovat. Za sad sam samo uzela 3 paketa po 5 bodija iz sinsaya, 56,62,68.
    Btw neko je već spomenia, al sinsay vam sad ima i trudničku robu. 

Mokosh
    03. Kolovoz 2021. 09:11

SamoMalo

Normalno. Meni je vec neko vrijeme malo naoteceno dole.
    Bocice - bitno mi je da su staklene jer mi plasticne nakon nekog vremena poprime boju i miris.
    Cure koje idu na carski, jesu vam spominjali koliko otprilike prije termina ce vas porodit?

To sve ovisi o razlogu za carski i stanju trudnice. Npr. ja sam drugi carski imala samo iz razloga jer se nisam apsolutno nista otvarala, a ne smiju inducirati. Tako da su cekali do samog termina. Ovaj puta mi moja gin. vise puta naglasila da carski mogu ocekivati vec u 37. ili 38. tjednu jer nece ni dopustiti da to samo krene, previse je rizicno. Vidjet cu bas sta ce mi u bolnici reci. Ali koliko sam citala po netu ugl carski rade izmedu 38.-40.tjedna.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Orhideja13
    03. Kolovoz 2021. 09:13

plavabosanka

Odoh probati još odspavati, a onda moram na osiguranje rješavati papire za promjenu kartice (zbog prezimena), pa im dostaviti uputnicu da me oni plaćaju od 16.08 i tako čeka me puno hodanja danas 🙈. Neki dan sam umalo zaboravila da moram na takozvanu zaštitu majčinstva 6 tj prije termina. Odnosno nisam zaboravila nego kad sam pogledala u kalendar začudila sam se da je već došlo vrijeme da to moram prijaviti i da mi je ostalo toliko malo do kraja. Nije ni čudo onda što i muž viče ima vremena kad sam i sama nesvjesna. Jel ima još netko ko je nesvjestan koliko je blizu ili samo ja blesava? 🤣🤣

Setam, samo je problem sto me stomak zaboli, samo na jednom mjestu, isto kao da ona zapne necim takav Mi je nekako osjecaj, PA se bojim previse I setat..  Bas cu u petak pitat svoju Dr... A mogu ti reci da Sam I ja nesvjesna, samo Sam kupila gnijezdo do sad..i jedan Dan usput Mi bilo PA svratila u primark pelene kupila sve ih hvale.. 🙈🙈 Znam da Sam najblesavija 😂

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Ivona1505
    03. Kolovoz 2021. 09:18

Mokosh

SamoMalo

Normalno. Meni je vec neko vrijeme malo naoteceno dole.
    Bocice - bitno mi je da su staklene jer mi plasticne nakon nekog vremena poprime boju i miris.
    Cure koje idu na carski, jesu vam spominjali koliko otprilike prije termina ce vas porodit?

To sve ovisi o razlogu za carski i stanju trudnice. Npr. ja sam drugi carski imala samo iz razloga jer se nisam apsolutno nista otvarala, a ne smiju inducirati. Tako da su cekali do samog termina. Ovaj puta mi moja gin. vise puta naglasila da carski mogu ocekivati vec u 37. ili 38. tjednu jer nece ni dopustiti da to samo krene, previse je rizicno. Vidjet cu bas sta ce mi u bolnici reci. Ali koliko sam citala po netu ugl carski rade izmedu 38.-40.tjedna.

To sam i ja citala i Sanjarka mi jos potvrdila, kontam jedino ako ima nekih komplikacija ce biti i ranije carski.
    Od muza sestricna ce mozda morati na carski posto je malisan poprecno, kaze doktorica ima vremena da se okrene, ali ako tako ostane radit ce joj carski. Kaze luda kako se nada da se mali nece okreniti, nju je strah prirodnog poroda, a ja bi opet voljela da mogu prirodnim putem roditi, da vidim u pravom smislu sta je to porod. 😊
    Tako je moja mama imala carski i samnom i sa sekom, samnom zato sto sam se popetljala u pupcanu vrpcu i ugusila bi se da me prirodnim putem rodila, a seka mi je bila sitnija i jos je bila poprecno postavljena, ali sa objema su joj radili carski par dana nakon termina, to mi nema logike. 🤔

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• sunce7
    03. Kolovoz 2021. 09:18

SamoMalo meni si rekli ako se beba ne okrene da ocekujem carski u 39tjednu.
    Vidim jos po stomaku da se nije okrenula, sad lezi poprijeko, po cijeloj duzini 🤦‍♀️
    Sad ne znam postoji li mogucnost  u takvim situacijama da meni npr trudovi krenu prije ili pukne vodenjak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.