Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    16. Srpanj 2021. 10:41

Evo i mene da se malo javim. 
    U utorak smo bili na pregledu i sve je ok, mala ima pola kg i 25cm i bas je bila slatka cuclala je palac dok smo radili uzv, sve mjere odgovaraju tjednima i to mi je najbitnije. Radili smo opet briseve, makar imam uredne briseve iz 10og mjeseca. Pregled vaginalno uredan zatvorena skroz. Iduci pregled 20.08.
    Tjedan prije sam imala povremeno slabe grcice u maternici, svega par puta i doktor je rekao da ne brinem, da je to normalno da se maternica rasteze. 
    Vidim da puno vas ne da ima sve stvari nego vec i sprema torbe za rodiliste, mi imamo samo kolica😂, izabrala sam kinderbet u ikei, samo ga moramo naruciti, babybjorn isto sam dobila masu preporuka, pa ce nam to teta kupiti. Komodu isto planiram uzeti u Ikei onu Malm pa gore staviti prematalicu.  E dq i narucila sma gnjezdo i dekicu sa stranice Malm ima super malo tvrdi madrac od gnjezda i rucni rad je. Dekica i gnjezdo su me ispali 375 kn sa postarinom.
    E a sto se tice udaraca, kako brojite te udarce? Meni ona ima periode kad se javlja i onda me izlupa onak dobrih 5,6 puta, i jel se onda to broji kao 1 javljanje ili 5,6 udaraca? Ili se javi pa je mirna 2 minute pa opet lupi. Valjda kuzite kaj me buni.
    Inace sve ste mi divne i stvarcice su vam super. E da mene su neki dan pitali, a jos si u jednom komadu🙄, onak jeste ozbiljni imam jos prek 3 mjeseca do poroda. 

• Tienna
    16. Srpanj 2021. 10:42

Madame i Minnie, hvala na preporukama, proguglat ću sve navedeno 
    Bubica, super, dobro je za znat preporuku iz prve ruke. Ja planiram u Vinogradsku, ali to sve dođe na isto...
    Sanjarka, pa ta jedna nova navlaka dođe preko 600 kn, vjerujem da si upecala dobru priliku! 
    Leonah, super info za Pat Pat, htjela sam naručiti od njih al me bilo strah. Idem odmah vidjet što imaju haha
    Ja ne mogu vjerovat da vas bebe lupaju tako visoko, nisam mislila da je to moguće  meni možda malo iznad pupka lupa i još nikada nije lupio tako da me zabolilo nešto. Ok, ima mene (172 cm) pa vjerojatno ima malo više mjesta 

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

sanja0508
    16. Srpanj 2021. 10:45

Sanjarka88 🤍

MadameI

Nego da vas pitam, jel i vasa beba reagira na vas glas? Uvijek kad pomazim stomak i pricam s njim, javi se beban u roku minute dvije. Cim mu se obratim, stizu udarci 😍😍 to me toliko fascinira i sve se vise zaljubljujem u to malo nerodjeno stvorenje. Jel ima jos koja takva ili sam samo ja skrenula s pameti 😂🙈

Nisam išla za tim 😅
    Reagira na bockanje izvani haha
    A na glas nisam popratila, baš budem

Moj isto na bockanje reagira, a na glas bas i ne. Probala jesam, ali nista. Totalno nezainteresiran 🤣
    Ali vecinom je preko dana miran, javi se tu i tamo, ali cim legnem u krevet i namjestim se za spavanje evo ga party krece 🤣🤣
    A sto se torbe tice ostajem ja onda pri koferu, ovo je Hrvatska kakva je situacija kod nas mozda cu i svog doktora morati spakirati u kofer pa povesti u bolnicu🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Leah
    16. Srpanj 2021. 10:45

Nije stranica Malm nego Memo obrt.
    Evo slikice gnjezda, ja sam uzela samo bez ovog jastucica, moj je jos zapakiran pa je ovo slika s njene stranice i da sami birate uzorak materjala koji ocete.
    https://ibb.co/tJqprWC

• buhtlica34
    16. Srpanj 2021. 10:49

MadameI

Nego da vas pitam, jel i vasa beba reagira na vas glas? Uvijek kad pomazim stomak i pricam s njim, javi se beban u roku minute dvije. Cim mu se obratim, stizu udarci 😍😍 to me toliko fascinira i sve se vise zaljubljujem u to malo nerodjeno stvorenje. Jel ima jos koja takva ili sam samo ja skrenula s pameti 😂🙈

Moja prestane čim je pomazim i krenem pričati s njom 🤣🤣🤣🤣 I čim uzmem mobitel da snimi mužu kak udara ona stane, I kad je on mazi i priča joj onda stane, a sve ostalo vrijeme ako ležim mirno udara.. Baš je mala zajebantica!
    Ja danas sa patpata naručila onu pletenicu za krevetić za 0.99 dolar 🤣 i uzela joj još medo odjelce za 8 dolara, čisto da ne plaćam 7 dolara poštarinu samo radi pletenice. Stavim vam slike kad dodje, ali po recenzijama tamo na stranici izgleda skroz dobro! Ovo ostalo mi nije sad baš nešto ludo povoljno bilo pa nisam tila bezveze kupovati. 

sanja0508
    16. Srpanj 2021. 10:50

Leah

Evo slikice gnjezda, ja sam uzela samo bez ovog jastucica, moj je jos zapakiran pa je ovo slika s njene stranice i da sami birate uzorak materjala koji ocete.

A to si preko fejsa narucila? I za koliko ti je doslo?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Ane_ši
    16. Srpanj 2021. 10:55

Leah

Ajme predivan je idem odmah googlati meni moja strina obecala gnjezdo samo da izaberem koje želim

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Leah
    16. Srpanj 2021. 11:03

Da preko fb stranice memo, a ovo vam je link sa uzorcima tkanine.
    https://www.facebook.com/2220346638251353/posts/3001260353493307/
    Doslo je za 5 dana.

Ane_ši
    16. Srpanj 2021. 11:04

Ja sam spavacicu i ogrtac narucila preko faca na stranici go crazy ali pazite na velicine trazila sam  M a oni mi poslali L jer su kao manji brojevi. Iskreno ne da mi se vracati i mijenjati malo mi je komotno ali dobro za bolnicu ce biti ok. Ja sam jucer isto bila u pepca i kupila 2 bodija za 26kn 100 posto pamuk bas je fini mekan 😍 i u mane sam bila i kupila 2 majcice po 10kn broj 62 neka imam i nesto za muskice 😂. Jer sam dobila sve univerzalno do broja 68. Uzela i par čarapica. Prosli put sam uzela benkice i tetra pelene. Mogu reci da za 10kn 3 komada nisu opce lose. Uzet cu jos barem 3 paketa tako da imam.onda za pocetak 18komada i vidila sam bas lipih za 20kn 2 komada u bojama. To cu sljedeci mjesec tako da rasporedim kupnje do 38 tt 😁. Evo slikice i mene sa trbuhom. Dobila sam 11kg i trenutno sam na 65kg na visinu od 160cm ali s leda nitko ne bi rekao da sam trudna a trbuh mi po prilicno velik za 27 tt.https://ibb.co/xMYyLjC

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Srpanj 2021. 11:22

Kad je torba za bolnicu upitanju, ja cu mali kofer...sve mi moze stati kad se lijepo slozii,s tim sto cu vidjet sta imam u bolnici sto ne moram da nosim( uloske,mrezaste gacice,peskire...)...sve sto budem imala necu da nosim ( osim peskira za lice ) ....a za bebija imam torbu i u nju cu da spakujem sve za njega...tako da ce muz imati samo auto sjedalicu da ponesee kada podje po nas...ostalo ja sve nosim sa sobom,jer sam najsigurnija u sebe hheheh 😂😂

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.