[quote=It's a Girl 👧][b]Kolica[/b]ja naručila stokke xplory v6. One dodatke za njih ću kasnije. Ima vremena još dovoljno. [b]Autosjedalicu[/b] ne znam koju bi, ali želim da je 0+. Da se okreće 360°.[/quote]
Za novorodence se uzima jaje, najsigurnije je a i u svim ovim AS 0+ bit ce prevelik nagib u autu i padat ce bebi glava na prsa a to je preopasno da ne dode do gusenja, al boljr ti moze pomoci
[b]Mc Mouse [/b]ona se dobro razumije u autosjedalice
Ja imam sironu, isto je 0+ al nekako mi nije za tako sicusnu bebicu..
Jako lijepa kolica, jesu li teska?[/quote]
Imam jaje za prve mjesece. Al bi htjela autosjedalicu 0+jer koliko vidim u drugoj grupi su od 9 mj pa na dalje,autosjedalice. A moje nećakinje su iz jajeta išle u AS s 4mj i prije mislim. Ali naravno, zato pitam za savjete žena koje su prošle i imaju iskustva. Jer iskustva s AS baš nemam.
A stokke su mi super nisu teška ni glomazna. Tko nema peta vrata na autu, malo mu je nezgodnije stabiti u gepek ali ne i nemoguće. S ovim kolicima nema.potrebe za kišbran kolicima, barem meni.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutro curkee, nadam se da ste lijepo spavale 😊🌄
Molim vas za savjet, da li je koja cula za ovaj brend kolica? 🤔 Cini se jako dobra ponuda al nisam nekak bas za kupnju na slijepo i jos k tome brenda za koji nisam cula, al su mi krevetic i komodica vrh 😍
https://ibb.co/rmpMQmV
Ali zapela sam inace za Bebetto luca vero model i nijedan mi vise nije lijep s time da moram to ici uzivo pogledati, pa ako imate iskustva sa njihovim modelima takoder samo pisite 🙂
Demetria naravno da se i prve trudnoće broje za majčin dan! 😄 Što se tiče lesnine oni redovno imaju napomenu da se popust ne odnosi na top brendove tipa Stokke, Mima Xari i dr.
Zojo po stanu sam bacila đir sa kolicima, ma i dvogodišnjak ih vozi samo tako. Idu super lagano.
Ana1305 i Ninche Kolica djeluju možda lagano i jesu lagana za voziti ali su teška sama po sebi inače. Glomazna i robusna. Nemam šta lagati.
Teica30 evo ja sam ti ih jučer stavila obučena u ljetni tekstil. Kolica jesu udobna. Moj prvorođeni bez problema stane u njih i ima još mjesta. Nogice su mu i dalje na “podestu” što znači da nije prerastao sa skoro svojih 1m visine. Glomazna jesu. Zauzimaju puno prostora. Imaš na FB par modela voženih svega par mjeseci, a s obzirom da ta kolica imaju 3 godine jamstva onda ti se takva “polovna” kupnja najviše isplati.
Ja sam uzela nova u UK. Imam sad jamstvo za njih do 2023.
It’s a girl, preporuka je isključivo jaje jer je to najsigurnija autosjedalica do 12mj starosti. Što duže, to bolje. Ne znam kakvu su to oni škart sjedalicu imali kad su je prerasli za 4mj. Šok. Kakvo jaje ti imaš? Jel ima uredan rok? proizvodnje/trajanja?
Ne znam koja stokke kolica si probala. Ja ih imam dvoje. I scoot (sadašnji beat) i ovaj novi xplory i to su fakat glomazna kolica, robusna i teška, a trailz/crusi su još teža. Mi vozimo karavana i zauzet će mi 3/4 gepeka što je suludo da ih vozim bilo kuda. Zato će mi poslužiti stokke kišobran verzija. Inače živimo u centru grada pa ću po gradu furati xplory sa dodatkom za stajanje za drugo dijete.
Tejic, čula sam za Tutek kolica no nemam iskustva s njima. Najbolje da prošvrljaš po realnim osvrtima po FB grupama. Kakva im je servisna mreža, kakvo im je to jaje?
Ja sam inače jako skeptična prema takvim no name jajima u kompletu. To što su zadovoljila minimalno tehničke uvjete za naše tržište ne znači da su dobar izbor za našu djecu. I Yugo45 i BMW stignu od točke A do točke B pa ti razmisli u kojem bi ti bilo sigurnije i ljepše 😄
Jutro ekipa 😘😘😘😘
Dovro jutro Zenice
A kao da moraju biti poznate marke ,nekad se pokazuje i kvalitetne i one jeftinije stvari.
Tejic meni je super ova ponuda,samo sto bi osla osobno u trgovinu pogledati ,jer samo nebi preko interneta kupovala ni kolica ni krevetic.
A da vas pitam za Izdajalice??koje cete vi uzimati,nju bi kvalitetnu jer ja uvjik ima puno mljeka.nebu da mi bude kao u proslu trudnocu začepljenja mljecnjih zljezda.nisam imala dovro izdajalicu uzasno puno mljeka imala.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita imam ručnu aventovu i sad sam uzela medela električnu. Nadam se najboljem. Inače imam mlijeka za njih desetero. To je strašno nešto. Pa kad se počnu kvrge stvarati to je užas 🙁🙁
Ne znam koja stokke kolica si probala. Ja ih imam dvoje. I scoot (sadašnji beat) i ovaj novi xplory i to su fakat glomazna kolica, robusna i teška, a trailz/crusi su još teža. Mi vozimo karavana i zauzet će mi 3/4 gepeka što je suludo da ih vozim bilo kuda. Zato će mi poslužiti stokke kišobran verzija. Inače živimo u centru grada pa ću po gradu furati xplory sa dodatkom za stajanje za drugo dijete.
Malo sam zbunjena sad. Napisala si da su Stokke Beat teska i glomazna kolica 🤔 zar nisu ona među najlakšima i kompaktnijima? Ili nisam dobro razumjela ovaj post 🙈
Nama su jucer stigla, a uzela sam ih isključivo radi toga sto su uska i lakša, zbog putovanja itd.
Izdajalicu sam uzela ručnu Avent, pošto mi je prva beba i nemam pojma kako ce dojenje kod mene funkcionirati. Ako bude potrebe naknadno ćemo kupiti električnu
Jutro cure🤗😃 ja sam nocas tako cvrsto spavala, al sam imala neke bolove neznam ni sama kakve, kad se prebacim s jedne strane na drugu pa uzasno boli, pretpostavljam da je to normalno i u zadnje vrijeme mi se to desavalo ali nije tolko boljelo kao ovu noc, a ocito kako sam cvrsce spavala mozda sam se nespretnije i jace okretala pa je vise bolilo. Uglavnom i sanjala sam lose, krv na ulosku i sva sam dns neka uznemirena jos nemogu k sebi doci😣
Sto se tice kolica mi smo jos u istrazivanju kakvih sve ima, pa recenzije, cijena itd..ali pratim i sve vase prijedloge pa skicnem vidjet na internet kolica koja spominjete.
Izdajalicu planiram uzeti medela elektricnu jer sam za nju vidjela da je jako puno mama koristi i sve imaju dobru preporuku za nju.
🌈💙👣🙏
….
It’s a girl, preporuka je isključivo jaje jer je to najsigurnija autosjedalica do 12mj starosti. Što duže, to bolje.
Ja sam sad zbunjena mislila sam da je AS i jaja jedno te isto (prvorotkinja pa mi oprostite).
Jesu li onda od per perego i cybex balios AS dobra zamjena za jaje? Ajme sad ništa više ne znam a mislila sam da sam napokon skužila sve.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
P.s. Možda mi je jedan jastuk iz kauflanda bio previše bar sam tako pomislila kad sam legla spavati, ali na kraju mi je muž ukrao jedan jastuk tako da je ujutro rekao da je baš dobro spavao. 🙈🙈🙈😵😱😥 ja ne.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji