Pozdrav curke 😍 evo došli su nalazi, sve je ok i dolazi nam dečko 💙
čestitam na dečkiću!! 💙
Hvala vam curke... ja sam danas bas neke loše volje, možda je zbog vremena.
Sto se imena tiče meni su favoriti Mateo, Jakov, Filip a možda i Rafael .. nismo još odlučili
justagirl2201 čestitam na pregledu i na dečkiću 🤗
Hej cure,
Lipe su vam busike bas ono 👌🏼💞
Mi smo danas gustali vani na suncu na plazi do podne pa nam se poslije naoblacilo..
U petak imam pregled i narucila sam se za popodne (prije nego su mjere popustili) sta znaci da mi nece uzet briseve… Vec vidim da cu se morat vratit opet 🙄
Kod nas su trenutno samo dva imena ok - Hana i Lea, tako da pazljivo citam i pratim vase prijedloge 😁
Navijam za Hana, tako bi se zvala moja beba, da bude curica 😁
Ja sam pokusala rastavit kolica i preprat ih, da vidim kako ce se ponasati, međutim ne mogu skinuti nista sa njih. Ima li koja savjet kako ih onda oprat a da izbjegnem ribanje? Mozda autopraona?
Martadivna je robicaaaaa, koji broj si uzimala?
Onkatrbuščić je super 😍
Mi smo mislili da imamo ime, ali ne znamo vise. 😂
Lovre. Maro. Frane. I dalje je u igri 😂
Tanko je 56 a ovo deblje 62..
.
Imena: Dora, Nora, Greta, Rita, Klara i Aurora za koju mali nece da cuje 🤪🥴
Sad kad spominjete tlak, povezujem i to da otkad sam trudna da imam konstantno niži tlak od uobičajenog...uvijek kad mi mjeri je niži. Moguće da neznatno još vise osamute ovakvi dani...
Imena mi još ne znamo spol(sljedeći tjedan ćemo valjda saznati napokon) pa se ne mučimo da razmišljamo i za muško i za žensko, ali smo spominjali Luka, Lukas, Jana, Lea,Jakov , Tena, INA....ugl, kratko ime svakako...
Justagirl cestitam 💙💙
Napokon bubam ali mozda ima nesto kao ono tipa za tepihe ili kauc hah🙈 stavis, trljas, i gotovo.. Jesu jako prljava?
justagirl2201 cestitam na deckicu i neka je sve dobro!🤗🥰💙
🌈💙👣🙏
Našla kolica kakva želim, neonato puro 500€(samo ne baš nužno u toj boji ali svejedno) u Sloveniji, na 50%popusta. A ne mogu preko... 🙄
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji