Dolores to je skroz normalno. Svako malo ce se to dogadjat jer su veci i jaci i spavanje ce se smanjivat a povecavat sati budnosti.
Kod nas je prosli tjedan bilo tako i to se dogadja svako malo. Bio bi budan po 10-13 sati s tim da bi u to doba zacorio 2-3 puta po 15-20 min. I naravno da bi to trajalo do 2-3 sata u noci. Nas dvoje jedva visimo a misko veseo ko da je spava cili dan. Koma. Al hvala Bogu prodje za par dana. 😂🙈🙈

Mi se kupamo svaki drugi dan. Iznimno 3 ako se pokaka do grla hahaha! Ni meni kile ne idu dole... kad cujem trecu i ekipu kako pricaju da su 8h bebe isisale dodje mi da placem. Ja ima 7 viska i 3 od prije dakle 10 u plusu. Uzas. Moram skinut do uskrsa kad imamo krstenje.
Marijana da te utjesin ja iman 12 viska. 😂😂
Sad sam na 72kg i nadam se da cu za po godine uspit se vratit na svoju normalnu kilazu 😎
7 ostalo od trudnoce i 5 od prosle jeseni/zime tako da iman puuuno posla😝
Misko doji svako 2-3 sata al mene dojenje ne cijedi jer ja jeden previse slatkisa. Konkretna hrana nije moj djir al slatkisi jesu 😂
Yel ti si jos kod njih?
Sta ti je rekla psih?
Bas zbog tog sto si vidila kod sveki na mobu o skrbnistvu sam ti rekla da sto prije se konzultiras sa odvjetnikom. Znam da to kosta al sigurno manje kosta nego kaos u zivotu. Pripremi se na najgore od njih. Kad se ti odlucis odmaknuti i odseliti (sigurna sam da je samo pitanje vrimena i kolicine tvog strpljenja) izvuc ce se sva teska artiljerija i nece se birati ni nacin ni sredstva da dobiju sta zele. Nazalost nisu se bas pokazali ko razumni i posteni tako da budi spremna na sve.
Da Bog da ja nisan u pravu i da sve bude super al po ovom do sad tesko je to ocekivat...
Super da je A dobar i da napreduje pa bar s tim nemas briga.

Yel ako on nastavi sa onim pricama da ce ti se nesto dogodit prijavi i to. Nek pise sve, zlu ne tribalo.
Ajd valjda ce tvoja dok ubrzo sa bolovanja pa da popricate jer virujen da ce ti bit puno lakse nakon razgovora s njon.

Mamuka,
Def cu opet solo do socijalke i nek se napravi zapisnik.
Kako got bilo izmedju nas dvoje? Odlazim. I vi ovdje ste mi pomogle da se osvjestim, i podrska mojih doma. Kupit cu drugi, polovni namjestaj, osnovno.
Njima nek ostane sto sam donjela jer nemam zeludac raspravljat cije je sta i koliko su potrosili, nek se j…s ormarima i kutnom i nez s cim.
Dosta sam se gazila i dozvolila ponizavanje (nevezano za svekice)
I da. Bila sam za zajednicki zivot i ne zelim taj pakao vise.
Draga moja,ne ostavljaj im nista,sve STO SI TI PLATILA-TVOJE JE!
Gle ja ti nemam bas kako pomoc,jedino imam robice od malog ako ti treba,trenutno je ta najmanja kod kume,ali ce vratit..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji