Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    04. Siječanj 2018. 14:45

Dolores to je skroz normalno. Svako malo ce se to dogadjat jer su veci i jaci i spavanje ce se smanjivat a povecavat sati budnosti.
    Kod nas je prosli tjedan bilo tako i to se dogadja svako malo. Bio bi budan po 10-13 sati s tim da bi u to doba zacorio 2-3 puta po 15-20 min. I naravno da bi to trajalo do 2-3 sata u noci. Nas dvoje jedva visimo a misko veseo ko da je spava cili dan. Koma. Al hvala Bogu prodje za par dana. 😂🙈🙈

[OBRISANO] 04. Siječanj 2018. 14:49
    Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 14:59

Mi se kupamo svaki drugi dan. Iznimno 3 ako se pokaka do grla hahaha! Ni meni kile ne idu dole... kad cujem trecu i ekipu kako pricaju da su 8h bebe isisale dodje mi da placem. Ja ima 7 viska i 3 od prije dakle 10 u plusu. Uzas. Moram skinut do uskrsa kad imamo krstenje. 

• Mamuka
    04. Siječanj 2018. 15:33

Marijana da te utjesin ja iman 12 viska. 😂😂
    Sad sam na 72kg i nadam se da cu za po godine uspit se vratit na svoju normalnu kilazu 😎
    7 ostalo od trudnoce i 5 od prosle jeseni/zime tako da iman puuuno posla😝
    Misko doji svako 2-3 sata al mene dojenje ne cijedi jer ja jeden previse slatkisa. Konkretna hrana nije moj djir al slatkisi jesu 😂
    Yel ti si jos kod njih?
    Sta ti je rekla psih?
    Bas zbog tog sto si vidila kod sveki na mobu o skrbnistvu sam ti rekla da sto prije se konzultiras sa odvjetnikom. Znam da to kosta al sigurno manje kosta nego kaos u zivotu. Pripremi se na najgore od njih. Kad se ti odlucis odmaknuti i odseliti (sigurna sam da je samo pitanje vrimena i kolicine tvog strpljenja) izvuc ce se sva teska artiljerija i nece se birati ni nacin ni sredstva da dobiju sta zele. Nazalost nisu se bas pokazali ko razumni i posteni tako da budi spremna na sve.
    Da Bog da ja nisan u pravu i da sve bude super al po ovom do sad tesko je to ocekivat...
    Super da je A dobar i da napreduje pa bar s tim nemas briga.

[OBRISANO] 04. Siječanj 2018. 15:56
    [OBRISANO] 04. Siječanj 2018. 16:00
  • Mamuka
    04. Siječanj 2018. 16:36

Yel ako on nastavi sa onim pricama da ce ti se nesto dogodit prijavi i to. Nek pise sve, zlu ne tribalo.
    Ajd valjda ce tvoja dok ubrzo sa bolovanja pa da popricate jer virujen da ce ti bit puno lakse nakon razgovora s njon.

[OBRISANO] 04. Siječanj 2018. 19:04
    Maja 3
    04. Siječanj 2018. 20:32

Yel

Mamuka,
    Def cu opet solo do socijalke i nek se napravi zapisnik.
    Kako got bilo izmedju nas dvoje? Odlazim. I vi ovdje ste mi pomogle da se osvjestim, i podrska mojih doma. Kupit cu drugi, polovni namjestaj, osnovno.
    Njima nek ostane sto sam donjela jer nemam zeludac raspravljat cije je sta i koliko su potrosili, nek se j…s ormarima i kutnom i nez s cim.
    Dosta sam se gazila i dozvolila ponizavanje (nevezano za svekice)
    I da. Bila sam za zajednicki zivot i ne zelim taj pakao vise.

Draga moja,ne ostavljaj im nista,sve STO SI TI PLATILA-TVOJE JE! 
    Gle ja ti nemam bas kako pomoc,jedino imam robice od malog ako ti treba,trenutno je ta najmanja kod kume,ali ce vratit..

Maja 3
    04. Siječanj 2018. 20:33

Ja im nebi 1 cavao ostavila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI