Yel kad si se vec vratila bar budi pametna i sparaj si novce a ne davati za stanarinu. Mogu bit sretni sta si im dovela unuce nazad a ne da jos zaradjuju na tebi. Ne junaci se. Znam sta pricam. Trebat ce ti lova. Vjeruj mi. Prije ili poslije ces odlucit otici, osim ako se sve iz korjena ne promjeni. Sta sumnjam...
Sretna vam Nova cure!
Kad svi komentiraju,onda cu i ja,a mislila sam presutit.
Yel draga,nitko od nas ne prolazi to sto ti prolazis,al iz onoga sto si napisala,ta kuca je zadnja u koju bi moja noga krocila nakon sto mi decko kaze da imam 2 sata da stvari spakiram. Zbilja neznam sto je u pitanju da si se ti vratila natrag? Samodestruktivnost? Misljenje da ces zadrzati decka preko djeteta? Ako pocnes malo razmisljati vidjet ces da je bolje da dijete nema nikakvog oca,nego onog koji vise drzi do misljenja svoje majke,a ne partnerice-majke njegova djeteta-vaseg djeteta.. vas 3 bi trebali bit obitelj! A ne on,njegovi starci i mali,a ri ces bit crna ovca u kuci? Zeno,nisi balavica,daj dodji k sebi i promisli malo!

Maslacak,
Zbog malog.
Srce mi puca da tako mali bude bez roditelja.
Konjina se pokazao kakav je. Zahvaljujuci samom sebi svojoj materi.
Pa zeno,ti sama sebe pobijas s rijecima! Bolje da dijete ima tatu,nego tuznu mamu koja zivi s konjinom-kako ga nazivas.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji