Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 30. Prosinac 2017. 23:47
    [OBRISANO] 30. Prosinac 2017. 23:53
    Barkleys
    31. Prosinac 2017. 06:21

Yel što je bilo? Jesi još kod staraca? 

I_me
    31. Prosinac 2017. 09:53

Yel kako je danas? 
    Nadam se da si bolje. 
    Sta kaze teta?

Marijana12345
    31. Prosinac 2017. 11:45

Yel tesko je savjetovati ali i ne savjetovati. Ali kad sam ovo sve procitala nisam mogla ne komentirati. Ta tvoja veza mene podsjeca na moj prvi brak. Mama je bila domina. Upravljala svime i svima. Odredjivala sinu kad ce na godisnji dok je bio u braku sa mnom, sta ce kupovati a sta ne, a ja sam trpila jer nisam jedno vrijeme bila zaposlena i zivjeli smo u njihovom stanu za koji sam ja (novcima koji mi je davala mama) placala stanarinu. Zamisli! On je rekao da on nece davati od svoje place jer je dao mamici za ucesce. Za stan koji glasi na nju!!! Sere mi se kad se sjetim... Kad me prvi put udario rekla sam njoj jer samo je ona imala utjecaj na njega, a sta je napravila...? rekla je: ne laj protiv mog djeteta. Fuj gamad sve od prvog do zadnjeg. A stari je sutio ko pizda. Nakon nekog vremena sam otisla, u sri sam rekla da odlazim za vikend, dragi Bog mi je dao da doslovno u 2-3dana nadjem stan. On nije vjerovao da cu otici. Nije me zaustavljao. Samo je rekao: gaduro, unistila si mi zivot, sad se necu vise moci vjencati u crkvi. Nakon nekoliko mjeseci kad je dosao sebi me molio da se vratim, ali pod jednim uvjetom: da cu morati obaviti razgovor s njegovim roditeljima. Tad sam skuzila da cu pojesti govno ako se vratim i da ce biti jos gore. Zato ne vracaj se koliko god bilo tesko! Nikada! 4godina nakon tog pakla sam upoznala svog sadasnjeg predivnog muza, sada 6god nakon tog uzasa imam predivnu obitelj i sretnija sam nego ikad prije. Tako ce i tebi jednom sinuti sunce. Samo strpljenja. Bit ce tesko, ali bolje i tako nego se zadovoljiti losim ili polovicnim rjesenjima.

luce <3
    31. Prosinac 2017. 22:11

Marijana

Yel tesko je savjetovati ali i ne savjetovati. Ali kad sam ovo sve procitala nisam mogla ne komentirati. Ta tvoja veza mene podsjeca na moj prvi brak. Mama je bila domina. Upravljala svime i svima. Odredjivala sinu kad ce na godisnji dok je bio u braku sa mnom, sta ce kupovati a sta ne, a ja sam trpila jer nisam jedno vrijeme bila zaposlena i zivjeli smo u njihovom stanu za koji sam ja (novcima koji mi je davala mama) placala stanarinu. Zamisli! On je rekao da on nece davati od svoje place jer je dao mamici za ucesce. Za stan koji glasi na nju!!! Sere mi se kad se sjetim… Kad me prvi put udario rekla sam njoj jer samo je ona imala utjecaj na njega, a sta je napravila…? rekla je: ne laj protiv mog djeteta. Fuj gamad sve od prvog do zadnjeg. A stari je sutio ko pizda. Nakon nekog vremena sam otisla, u sri sam rekla da odlazim za vikend, dragi Bog mi je dao da doslovno u 2-3dana nadjem stan. On nije vjerovao da cu otici. Nije me zaustavljao. Samo je rekao: gaduro, unistila si mi zivot, sad se necu vise moci vjencati u crkvi. Nakon nekoliko mjeseci kad je dosao sebi me molio da se vratim, ali pod jednim uvjetom: da cu morati obaviti razgovor s njegovim roditeljima. Tad sam skuzila da cu pojesti govno ako se vratim i da ce biti jos gore. Zato ne vracaj se koliko god bilo tesko! Nikada! 4godina nakon tog pakla sam upoznala svog sadasnjeg predivnog muza, sada 6god nakon tog uzasa imam predivnu obitelj i sretnija sam nego ikad prije. Tako ce i tebi jednom sinuti sunce. Samo strpljenja. Bit ce tesko, ali bolje i tako nego se zadovoljiti losim ili polovicnim rjesenjima.

Zao mi je sto si to prosla u zivotu, al ko sto si rekla sad imas predivnu obitelj i sretna si a za to se treba boriti i misliti pozitivno ali realno kroz teska vremena!! Najgore je kad se covjek zavarava,! 

[OBRISANO] 31. Prosinac 2017. 22:41
    [OBRISANO] 31. Prosinac 2017. 23:26

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 01. Siječanj 2018. 00:30

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    01. Siječanj 2018. 00:57

Sretna vam Nova 2018😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI