Moram i ja komentirati a prije svega sretna vam nova!!
Yel, o kojem ti ocu pricas?? Covjeku koji je dovezao i tebe i maloga do tvojih okrenuo se i otisao? To otac ne radi! Sorry ali to otac nije i mali bi bio sretniji da nije u tom okruzenju gdje ce biti stalno svadje i svega!
Ne razumijem zasto si se vratila ako je tako, kao da svak od vas vodi svoj inat.
Svako gradi svoju srecu i nadam se da ces zbilja biti sretna ali citajuci bojim se da si se ovim povratkom tek zaglavila. Nista draga, sretno!!

Zene, majke, kraljice sretna vam nova godina i sve najbolje vama i vasim obiteljima!!!

Moram i ja komentirati a prije svega sretna vam nova!!
Yel, o kojem ti ocu pricas?? Covjeku koji je dovezao i tebe i maloga do tvojih okrenuo se i otisao? To otac ne radi! Sorry ali to otac nije i mali bi bio sretniji da nije u tom okruzenju gdje ce biti stalno svadje i svega!
Ne razumijem zasto si se vratila ako je tako, kao da svak od vas vodi svoj inat.
Svako gradi svoju srecu i nadam se da ces zbilja biti sretna ali citajuci bojim se da si se ovim povratkom tek zaglavila. Nista draga, sretno!!
S ovim se i ja slazem,!!! Yel nazalost iz tvojih komentara nisam dobila dojam da je on otac kakav jedno dijete zasluzuje i dalje mislim da bi vam bilo bolje da ste sami!! Mislim da bi ti tako bila sretnija a sami time i tvoje dijete!! Al niko ne zna cijelu pricu osim tebe tako da se nadam da znas sta radis i da neces pozalit!!!

Marijana, zao mi je radi svega sto si prosla a isto tako mi je zao i tebe, Yel...
YEL, ZAAAAASTOOOO TO RADIS? ZASTOOO???Jesi ti svijesna da dijete treba imati SRETNu majku???? "TATA" ga moze dolaziti vidjeti kad god... ja stvaaaaaarnooi n

*stvarno ne znam kroz sto prolazis niti kako ti je al vidis da te ta veza samo ubija...
Po meni bi se trebala pokupiti i otici s malime kod svojih... vidim da te prakticki "izbacio" iz kuce ako sam dobro skuzila?
Taj me u zivotu ne bi vidio!!!
I jos je SINA izbacio???
Ne zelim vise komentirati razmisli o svemu...

nadam se da ste se jucer lijepo provele! 😘😘😘😘
Kako ste mi??
U zadnje vrijeme nisam previse ni aktivna na drugoj temi a kamoli na ovj....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji