Klinci su super reagirali...maze joj nozice i promatraju je jer spava stalno😂
Jakov jedino ne moze cuti plac pa jadan stalno pokriva usi...vice brzo mama ona se place za tobom😂
Lana bi najrade da Dora uzme igracku pa objasnjavam da je jos premala😂
Nocas smo zaspale u 9 do 1 pa se nacicala i onda opet oko 3 i oko 5 ali je brzo zaspala. I onda od 5 do 9 ujutro😊 u bolnici nije imala mir nocu ocito😂
Danas je bila budna mozda sat i pol ukupno...sve ostalo je prespavala...to mi malo stvara problem s prepunjenim cicama al nekak izdojim malo rucno da popusti pritisak i izmasiram pa bude prihvatljivo😊
Bajvise me muci hemic...mazem s masti i ispirem hladnom vodom poslije svakog odlaska na wc ali i dalje ne mogu nas skediti normalno.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva bas super da su je tako lipo prihvatili, zso mi je zbog hemoroida, to je grozan osjecaj...
Mi smo danas odradilo i prvu setnju i bila nam je super, samo je spavala 😂
Mi zadnja 3 dana imamo borbu od 17-21 uglavnom mi visi na sisi, pa bljucka, pa opet sisa pa nikako nece da spava... Borba 😂

Klinci su super reagirali…maze joj nozice i promatraju je jer spava stalno😂
Jakov jedino ne moze cuti plac pa jadan stalno pokriva usi…vice brzo mama ona se place za tobom😂
Lana bi najrade da Dora uzme igracku pa objasnjavam da je jos premala😂
Nocas smo zaspale u 9 do 1 pa se nacicala i onda opet oko 3 i oko 5 ali je brzo zaspala. I onda od 5 do 9 ujutro😊 u bolnici nije imala mir nocu ocito😂
Danas je bila budna mozda sat i pol ukupno…sve ostalo je prespavala…to mi malo stvara problem s prepunjenim cicama al nekak izdojim malo rucno da popusti pritisak i izmasiram pa bude prihvatljivo😊
Bajvise me muci hemic…mazem s masti i ispirem hladnom vodom poslije svakog odlaska na wc ali i dalje ne mogu nas skediti normalno.
Ajme medeni su klinci. Super za noć. :O Moja se prvu večer budila svakih 45 minuta. A i zovemo ju od milja "sovica" jer po noći nam je još uvijek kaos. A i baš ju muči probava još uvijek :/
Super Kleaiva za brata i sestru! Ma oni su bec veci i mozes im objasnit. Jos ce velika sestra bit super pomoc😉
Mi smo poceli davat i tiba kapi uz bio gaiu. Rekla bi da se ta probava polako normalizira. Ali ima 2 dana preeevise doji. Od nekih 17-18 pa do 0-1 on doji svako sat- sat ipo. Stvarno ne znam di mu vise staje. Sinoc je u roku sat ipo obe sise iscidio a inace za normalan obrok doji jednu i ostane u njoj. Al sinoc se nije da odlipit od sise. Prestrasno. I jedino razmak izmedju podoja je 3-3 ipo sata poslijepodne i u noci do prvog budjenja. Ostalo je sve sat-dva razmaka. On sto veci to cesce doji.... A ne bi rekla da ne podoji dovoljno jer dobiva na kilazi iznad prosjeka.

Meni je mlijeko opet nadoslo ko ludo odjednom i odmah prepunjenost i tvrdoca i bol u roku sat vremena doslovno...tocno sa svakom bebob isto.😒 Pocela opet krug izdajanja pa krug cickanja jer beba spava i po 3 sata a to mi je predugo za ovi navalu mlijeka😂 srecom po noci kao da je osjetila da me muci to mlijeko probudila se svaka 2 sata i bas mi je olaksala pritisak ful tako da sam danas bolje.
Danas nam je bila patronazna i beba je presisala porodajnu tezinu vec😂 izasla iz bolnice s 3940 i sad bec ima 4140g 😂 prava mrcina mala😂😂😂
Ovdje su neke nove preporuke za suho previjanje pupka samo gazom 2 puta dnevno al se danas malo zacrvenilo pa sam spricala octenisept i s patronaznom dogovorila da cemo ga prasiti danas 3 puta a sutra ce oba doci opet pogledati😊 imaju neki novi sistem patronaze...prije mi je dosla jednom i bok...a dobit na telefon lutrija...ove sad same dolaze nekoliko puta😂 konacno su se primile posla sad mlade curke nove😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchi koliko znam ergonomske si ergo ostale onako. Uclanila sam se u grupu na fejsu da malo procackam i vidin da pisu da klokanice Tomy, Chicco i Stokke nisu dobre tj nisu ergonomski ispravne. Od tih iz ducana se spominje ergo i manduca ali kod nas te manduce koliko znam nema kupiti.
Ali imaju zene koje sivaju klokanice. Neman pojma koliko dodju jer klokanicu bas i ne bi pa nisam bas previse oko toga cackala.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji