Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    19. Studeni 2017. 13:11

Yel

Bbrletic,
    Hvala 😘😘

Mozda je to kod mene podsvjesno strah od majcinstva ili tako nesto
    Moram priznat da nikad nisam imala ludu zelju biti u vjencanici, imati djeeeecu, ne znam mozda je do tog
    Dijete sam pozeljela kad sam se ful zacopala, ono kak bi bilo lijepo da imamo nasu bebu

Ma ti ces bit super mama😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    19. Studeni 2017. 14:35

Hedgehog cestitam! Sve najbolje mami i bebici!🤗🤗
    Dolores sritno! 😊
    Luce di si? Cekamo te! 😉
    Yel mislim da kad sve pocne da ce te uhvatit mir. Nisan ni ja bas bila spremna (ako sinza to ikad spreman) al ono kad pocne znas da nema nazad i jednostavno se pustis. Go with the flow😉
    Ne razmisljaj previse o tom sta ce bit i kako ce bit. Ne mozes ni znat ni pogodit tako da bespotrebno se opterecujes.
    Ako te pak panika bas uhvati na porodu, koliko znam da onda ide carski. Ako vide da nisi u stanju suradjivat i proc kroz cili porod mislim da salju na carski bez previse razmisljanja jer nema smisla forsat prirodni ako misle da neces tiskat i pratit upute.
    Za sve postoji rjesenje pa i za paniku za vrime poroda. Tamo ima puno strucnjaka i sigurno im nisi prva sa panikom tako da poooolakooo. Bit ces dobro!!! 😉😉

• Dolores123
    19. Studeni 2017. 14:53

Stigla nam je Nina.u 13.05.  Sve ok, nisam rezana al imam unutarnja 2 sava.Uglavnom vele da je super brzo proslo,al meni se nije tako cinilo i bas sam se namucila, al ajde imam svoju malu ljubav.

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 14:55

Cestitam od srca,Nina dobro dosla😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    19. Studeni 2017. 15:15

Hedgehog i Dolores cestitam vam od srca ❤️ Bebice dobrodosle 💋

kleaiva
    19. Studeni 2017. 15:17

Yel ne daj se! Bit ce sve dobro! Ja sutra idem u trudnicku opet😂 imam one inicijalne trudice iz leda jos od proslog pregleda.
    Dolores…cestitke na curki! ❤️

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nina2512
    19. Studeni 2017. 15:26

Dolores123

Stigla nam je Nina.u 13.05. Sve ok, nisam rezana al imam unutarnja 2 sava.Uglavnom vele da je super brzo proslo,al meni se nije tako cinilo i bas sam se namucila, al ajde imam svoju malu ljubav.

Ceeestitam😊😊😍

Nina2512
    19. Studeni 2017. 15:27

Hedhehog ceestitke i tebi😊😊

• Mamuka
    19. Studeni 2017. 15:39

Dolores cestitke! Super je to proslo s obzirom da je prvi porod. Sad odmarajte i uzivajte! 😊

[OBRISANO] 19. Studeni 2017. 15:52
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI