Jucer kad smo dosli s pregleda, nisan visecznala sta cu pa sam navalila na usisivac, sve zivo usisala, oprala pod, poslje peglala…. Kako smo u dvoetaznom stanu imam nekih 15stepenica do sobe onda sam jos prije spavanja isla 4-5puta gore dole al evo nas jos u komadu 😂
Ja se planiram baš aktivirati sad za vikend sim tam sve... Sex se mom dragom baš ne sviđa kao opcija... Ali ću makar probati sve ostalo XD. Pilates lopta, čučnjevi, šetnje, stepenice... Da se bar mali pomak vidi u pon. nemoguvišeoćuroditi :) :) :)
Yel…to je sindrom prvog unučeta. :) ta luda posesivnost...a i mi mame smo posesivne oko prve bebe pa nekad treba i sebe preispitati jer znamo i mi mame otići u krajnosti s bebama, pa tako znam hrpu žena koje nisu dale svekrvi na čuvanje ili su izbjegavale kontakte sa svekicima npr. dok bi svojoj mami dozvolile...a mi se moramo pomiriti s tim da je to unuče obje bake i oba djeda i da bi za zdravlje djeteta stvarno svi trebali biti uključeni u živote djece jer je to njima neopisivo iskustvo koliko god bili različiti od nas samih. Naravno kada su ljudi koliko toliko normalni i razumni. Srećom mi smo to izbjegli...sveki je nešto bila pokušavala al sam je ja odmah smjestila pristojno na mjesto...sad mi nakon 7 godina zna reći da sam bila u potpunosti u pravu...jer ona sad ima svoj mir, kad je trebamo tu je ali nema iznenadnih upada i ostavljanja djeteta bez prethodnog dogovora osim naravno ako baš nešto iskrsne. I žena ima svoj mir, otkako smo se odselili manje se vidimo ali se onda i zazelimo al zivimo kilometar i pol udaljeni :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jucer kad smo dosli s pregleda, nisan visecznala sta cu pa sam navalila na usisivac, sve zivo usisala, oprala pod, poslje peglala…. Kako smo u dvoetaznom stanu imam nekih 15stepenica do sobe onda sam jos prije spavanja isla 4-5puta gore dole al evo nas jos u komadu 😂
Ja se planiram baš aktivirati sad za vikend sim tam sve… Sex se mom dragom baš ne sviđa kao opcija… Ali ću makar probati sve ostalo XD. Pilates lopta, čučnjevi, šetnje, stepenice… Da se bar mali pomak vidi u pon. nemoguvišeoćuroditi :) :) :)
Jutro,a jesi me nasmijala i ja sam tako za vikend prije poroda sex, cucnjevi pranje prozora i setnje i jedan prst sam se jos otvorila samo naprijed bit ce pomaka😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Navalila bi ja i na sex bez da ga puno pitam, nego mi je ispa sluzni cep pa ne mogu... 😂😂

Hedge,kod mene nista novo...sve me nesto boli,steze,rasteze ali to bi ja rekla da je samo priprema...recenicu:otvoreni ste toliko i toliko ja mislim da necu ni cuti...jucer je bilo da je beba jos visoko i da se nije spustila u zdjelicu tako da do nedjelje kad mi je pregled ne ocekujem nista drugacije. Jedino dobro je u svemu sto sam opet sigurnija da nece jos pa danas vozim auto na zamjenu guma,pa idem malo djir i tako...
Meni je ovo iscekivanje lose samo zato jer bi prije nego odem u bolnicu voljela izribati kucu i vec sam rekla dragom da sutra navecer radim opet generalku...

Mrvice,tada sam bila 39+1tt,al mi je dosadilo jer svaki pregled nesto ne valja.. ili beba ne dobija na tezini ili visok pritisak (umalo me prije zbog pritiska ne ostavise u bolnici).. u pon trebala na kontrolu,a ja pon rodila 😉😉 ja sam do zadnjeg dana bila bas aktivna,mislim nisam bila toliko 'teska'..
Yel,super smo.. i da napomenem,na porodu nisam trebala nikakvih lijekova,bez deipa i bilo cega drugog sam rodila,samo par savova zaradila i to je to.. tako da vam zelim porode kao sto sam ja imala..
Hendgehog, nisam u Hrv,u Slo sam.. Alara je super,dobra mamina curica..😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji