🌸 cao svima,
Sta vi mislite, da li je ovo pozitivno?
Radila sam juce i prekljuce i oba su negativna. Ovo je od jutros. Inace 6 dana mi kasni i uvjek je redovna na 28mi…https://ibb.co/8D5yXyJ
Ovo nije pozitivno. Ovo si rastavila digitalni CB test koji uvijek ali uvijek ima dvije linije na ovoj trakici. Ne pise bez razloga da se test ne rastavlja. Zao mi je …
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Meni M kasni 14 dana (trebala sam dobiti 2.6), juce i jutros sam radila test i oba su polazali negativno ali kada sam nakon sat vremena pogledala test (clearblue) vidjela sam prozirnu crticu. Da li je test pozitivan ili negativan? Imam vise simptoma trudnoce ali sada vise nisam sigurna. Tako mi se desilo i kada sam drugi put ostala trudna, prvo negativan pa poslije pozitivan i kad sam otisla na pregled ispostavilo se da sam trudna. Help
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Meni M kasni 14 dana (trebala sam dobiti 2.6), juce i jutros sam radila test i oba su polazali negativno ali kada sam nakon sat vremena pogledala test (clearblue) vidjela sam prozirnu crticu. Da li je test pozitivan ili negativan? Imam vise simptoma trudnoce ali sada vise nisam sigurna. Tako mi se desilo i kada sam drugi put ostala trudna, prvo negativan pa poslije pozitivan i kad sam otisla na pregled ispostavilo se da sam trudna. Help
Pročitajte upute na testu.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hej zene ovako trebala sam dobit 17.6.dobila sam 15.6. 2 dana mi je poranilo.Imali smo odnose za vrijeme plodni dana i na dan ovulacije.Medjutim noc prije sto sam dobila imala sam tackasto svijetlo rozo na gacama sutri dan sam imala mrljicu rozkastu onda sam pocela krvariti drugi dan je bilo obilnije a evo 3ci dan cas ima cas nema malo rozo pa smeđkasto nije obilno znali neko o cemu je rijec.Grudi su mi osjetljivije i nekako vece stomak me je bolio muklo prvi dan i podje mi se kao grciti donji dio stomaka.Radimo na bebici pa ne znam sta bi moglo biti hvalaa
Sortiraj odgovore
Najstariji