Tina234 vidim sjenicu i drzim fige da tamni🤞🤞
Ti testovi ocitaju nisku betu i dosta su pouzdani
A evo napravila sam CB za rano utvrdivanje zbog nestrpljivost on negativan, ja se odma razočarala, iako znam da je na tako lošem glasu i opet ga luda napravim.. napravit cu za 2 dana opet mullerov ocito je on pouzdaniji, nekako se jos uvijek nadam jer mi nikad nije pokazao nikakvu sjenicu kamoli vidljivu golim okom.. a ovaj CB mi je pokazao crtu i kad nisam bila trudna.. ne znam. Nada jos postoji
Ti testovi ocitaju nisku betu i dosta su pouzdaniA evo napravila sam CB za rano utvrdivanje zbog nestrpljivost on negativan, ja se odma razočarala, iako znam da je na tako lošem glasu i opet ga luda napravim.. napravit cu za 2 dana opet mullerov ocito je on pouzdaniji, nekako se jos uvijek nadam jer mi nikad nije pokazao nikakvu sjenicu kamoli vidljivu golim okom.. a ovaj CB mi je pokazao crtu i kad nisam bila trudna.. ne znam. Nada jos postoji
Mullerov test ne detektuje jako nisku betu nego zapravo je manje osjetljiv nego CB, Mullerov detektuje 25mIu a CB 10mIu…hocu reci, ako postoji sjenica na Muleru onda bi CB trebao nedvojebno dati jasnu liniju. Ne znam zaista sta je ova jedva vidljiva linija na Mulleru, desavalo se sa i on pokazuje evap linije, licno mi se desilo da sam imala ovakvu sjenu , medjutim beta je pala i bila je biohemijska. Kupi opet Mullerov i ponovi sutra, ako je prava linija, pokazat ce se i sutra opet na testu. Sretno …
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ti testovi ocitaju nisku betu i dosta su pouzdaniA evo napravila sam CB za rano utvrdivanje zbog nestrpljivost on negativan, ja se odma razočarala, iako znam da je na tako lošem glasu i opet ga luda napravim.. napravit cu za 2 dana opet mullerov ocito je on pouzdaniji, nekako se jos uvijek nadam jer mi nikad nije pokazao nikakvu sjenicu kamoli vidljivu golim okom.. a ovaj CB mi je pokazao crtu i kad nisam bila trudna.. ne znam. Nada jos postojiMullerov test ne detektuje jako nisku betu nego zapravo je manje osjetljiv nego CB, Mullerov detektuje 25mIu a CB 10mIu…hocu reci, ako postoji sjenica na Muleru onda bi CB trebao nedvojebno dati jasnu liniju. Ne znam zaista sta je ova jedva vidljiva linija na Mulleru, desavalo se sa i on pokazuje evap linije, licno mi se desilo da sam imala ovakvu sjenu , medjutim beta je pala i bila je biohemijska. Kupi opet Mullerov i ponovi sutra, ako je prava linija, pokazat ce se i sutra opet na testu. Sretno …
Istina, pise da je osjetljivost 10, al evo gledala sam malo po yt komparacije testove, daje apsolutno isti rezultat kao i CB od 25.. sad jel to samo markentiski trik na koji padamo neznam.. vidit cemo bas, pokusat cu opet s mullerovim nadam se najboljem ishodu
Ti testovi ocitaju nisku betu i dosta su pouzdaniA evo napravila sam CB za rano utvrdivanje zbog nestrpljivost on negativan, ja se odma razočarala, iako znam da je na tako lošem glasu i opet ga luda napravim.. napravit cu za 2 dana opet mullerov ocito je on pouzdaniji, nekako se jos uvijek nadam jer mi nikad nije pokazao nikakvu sjenicu kamoli vidljivu golim okom.. a ovaj CB mi je pokazao crtu i kad nisam bila trudna.. ne znam. Nada jos postojiMullerov test ne detektuje jako nisku betu nego zapravo je manje osjetljiv nego CB, Mullerov detektuje 25mIu a CB 10mIu…hocu reci, ako postoji sjenica na Muleru onda bi CB trebao nedvojebno dati jasnu liniju. Ne znam zaista sta je ova jedva vidljiva linija na Mulleru, desavalo se sa i on pokazuje evap linije, licno mi se desilo da sam imala ovakvu sjenu , medjutim beta je pala i bila je biohemijska. Kupi opet Mullerov i ponovi sutra, ako je prava linija, pokazat ce se i sutra opet na testu. Sretno …Istina, pise da je osjetljivost 10, al evo gledala sam malo po yt komparacije testove, daje apsolutno isti rezultat kao i CB od 25.. sad jel to samo markentiski trik na koji padamo neznam.. vidit cemo bas, pokusat cu opet s mullerovim nadam se najboljem ishodu
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji