Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina234

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

belinda09

Tina234 vidim sjenicu i drzim fige da tamni🤞🤞
    Ti testovi ocitaju nisku betu i dosta su pouzdani

A evo napravila sam CB za rano utvrdivanje zbog nestrpljivost on negativan, ja se odma razočarala, iako znam da je na tako lošem glasu i opet ga luda napravim.. napravit cu za 2 dana opet mullerov ocito je on pouzdaniji, nekako se jos uvijek nadam jer mi nikad nije pokazao nikakvu sjenicu kamoli vidljivu golim okom.. a ovaj CB mi je pokazao crtu i kad nisam bila trudna.. ne znam. Nada jos postoji

SAYuRI

Broj poruka: 1162

Prijavi adminu

tina234

belinda09

A evo napravila sam CB za rano utvrdivanje zbog nestrpljivost on negativan, ja se odma razočarala, iako znam da je na tako lošem glasu i opet ga luda napravim.. napravit cu za 2 dana opet mullerov ocito je on pouzdaniji, nekako se jos uvijek nadam jer mi nikad nije pokazao nikakvu sjenicu kamoli vidljivu golim okom.. a ovaj CB mi je pokazao crtu i kad nisam bila trudna.. ne znam. Nada jos postoji

Mullerov test ne detektuje jako nisku betu nego zapravo je manje osjetljiv nego CB, Mullerov detektuje 25mIu a CB 10mIu…hocu reci, ako postoji sjenica na Muleru onda bi CB trebao nedvojebno dati jasnu liniju. Ne znam zaista sta je ova jedva vidljiva linija na Mulleru, desavalo se sa i on pokazuje evap linije, licno mi se desilo da sam imala ovakvu sjenu , medjutim beta je pala i bila je biohemijska. Kupi opet Mullerov i ponovi sutra, ako je prava linija, pokazat ce se i sutra opet na testu. Sretno …

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• tina234

Prijavi adminu

SAYuRI

tina234

belinda09

Mullerov test ne detektuje jako nisku betu nego zapravo je manje osjetljiv nego CB, Mullerov detektuje 25mIu a CB 10mIu…hocu reci, ako postoji sjenica na Muleru onda bi CB trebao nedvojebno dati jasnu liniju. Ne znam zaista sta je ova jedva vidljiva linija na Mulleru, desavalo se sa i on pokazuje evap linije, licno mi se desilo da sam imala ovakvu sjenu , medjutim beta je pala i bila je biohemijska. Kupi opet Mullerov i ponovi sutra, ako je prava linija, pokazat ce se i sutra opet na testu. Sretno …

Istina, pise da je osjetljivost 10, al evo gledala sam malo po yt komparacije testove, daje apsolutno isti rezultat kao i CB od 25.. sad jel to samo markentiski trik na koji padamo neznam.. vidit cemo bas, pokusat cu opet s mullerovim nadam se najboljem ishodu

• tina234

Prijavi adminu

Vidjet cemo.. crtica ima boju na mullerovom zato me i ovo sve buni

SAYuRI

Prijavi adminu

tina234

SAYuRI

tina234

belinda09

Istina, pise da je osjetljivost 10, al evo gledala sam malo po yt komparacije testove, daje apsolutno isti rezultat kao i CB od 25.. sad jel to samo markentiski trik na koji padamo neznam.. vidit cemo bas, pokusat cu opet s mullerovim nadam se najboljem ishodu

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• tina234

Prijavi adminu

https://ibb.co/58LqNzNEvo slika s malim kontrastom.. oci mi danas vise ispadose.. odoh odmorit i javim sutra rezultate.
    Hvala Vam od srca❤️

• tina234

Prijavi adminu

https://ibb.co/8btZDLpJutros, drugi urin ( od posla nisam stigla prvi )
    Evo lagano ludim, da bar imam strpljenja cekat par dana pa piskit 🤣🤣

• tina234

Prijavi adminu

https://ibb.co/pX0JBKzEvo i profiltrirana 🤣🤣

SAYuRI

Prijavi adminu

Kada ti trebas dobiti M?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• tina234

Prijavi adminu

Za 3- 4 dana , imam policisticne pa ciklus varira 2-3 dana gore dole 🙃

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.