Je li moguće da sam trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • butterfly.1

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Dobar dan :)
    Od odnosa je prošlo 5 dana i dogodio se na dan ovulacije. Počeli smo s kondomom i zatim smo probali bez na nekoliko sekundi. Svršio je prije nego je ušao bez kondoma ali svejedno sam svjesna toga da bez obzira na to trudnoća nije nemoguća. Prije 2 dana sam krvarila, krv je bila svijetlo roze boje i trajalo je otprilike cijeli dan. Taj isti dan sam dobila upalu mjehura koja još uvijek traje i stalno moram ići na wc. Danas sam imala proljev 2 puta (kojeg nikad nemam) i stalno osjećam umor. Jučer sam imala i glavobolju. Na kratko znam imati grčeve u donjem dijelu trbuha, bolove poput onih prije nego dobijem menstruaciju. Evo sad dok ovo pišem me opet počelo boljeti. Po noći također moram ići na wc, što mi se isto nikada ne događa. Jučer sam osjetila nešto čudno u trbuhu i općenito se osjećam čudno. Smatram da 5 dana nije dovoljno da se simptomi počnu pokazivati ali neki članci tvrde suprotno, a i simptomi koji tamo pišu odgovaraju mojima. Danas sam išla čitati članke i pronašla sam se u bar 40% toga što piše. Nije puno ali svejedno postoji neka sumnja iako mislim da nisam trudna jer nismo na dugo imali odnos bez kondoma. Trebala bih dobiti za 10 dana, a ako ne dobijem planiram uzeti test par dana nakon tog datuma jer mi inače nikada ne kasni.
    Tako da sam se, eto, odlučila pitati ovdje s obzirom na to da sam jako mlada i još neiskusna što se tice trudnoće, a među vas ima jako iskusnih mama koje su kroz te stvari prolazile. Svako tijelo je drugačije ali možda mi netko od vas bude znao reći kakva su vasa iskustva bila :)
    Želim svima ugodnu večer i sve najbolje u Novoj godini ❤️

  • butterfly.1

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    * Znam da sperma može ostati na spolovilu čak i kada muškarac svrši ali iz nekog razloga mislim da ipak nisam trudna zbog 2/3 sekunde prije nego smo odlucili prestati

  • Avatar Bachata

    Bachata

    Broj poruka: 184

    Prijavi adminu

    Ako te to toliko brine izvadi betu iz krvi to ti je najmjerodavnija opcija. Možeš je izvadit privatno ili putem uputnice. Al tada ćeš bit sigurna 100% jesi ili ne trudna. Iako moje mišljenje je ukoliko nije bilo penetracije unutar da šansa za trudnoću je jako jako mala pa rekla bi 99% nemoguća ali eto zbog tog 1% napravi betu i mirna si. Sretno 😁

    👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

  • butterfly.1

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Hvala!
    Evo danas me boli glava, pojavila se i neka mučnina. Grčevi su se pojačali. Uzimam test ako se mjesecnica ne pojavi kada treba ( za 10 dana ).

  • butterfly.1

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Zadnja je bila 17.12., imam uredne menstruacije tako da je i zadnja bila takva. Upala mjehura, da ne ureknem, slabi i pomalo prolazi. Inače imam problema s mjehurom,nisam se baš pazila u zadnje vrijeme tako da mislim da je to uzrok. Idem vaditi mokraću pa ću vidjeti. Prije tog odnosa smo uvijek koristili kontracepciju i nikad nije pukao kondom tako da sumnjam da sam tad mogla zatrudnjeti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.