Pozdrav žene! Otvaram ovu temu obzirom da sam u postupku IUI u Puli, a da navedenu temu nisam dosad pronašla. Molim vas pišite vaša iskustva kako bi olakšale jedna drugoj! Sretno svima 🩷🍀
Pozdrav! Nova sam na forumu, iako pratim već neko vrijeme. Partner i ja smo upravo bili na 2. IUI u OB Pula. Prva inseminacija rezultirala je biokemijskom trudnoćom, a druga - negativnom beta HCG. Kod nas je situacija - oligozoospermia, partner ima 40 godina, a ja 37.
Kako je prošao tvoj postupak?
Baš mi je žao :(
Što je savjetovala doktorica dalje? I je li rekla koji su mogući razlozi?
Ja imam PCOS, normozoospermia.
Mi smo imali isto 2 IUI obje neuspješne, negativni HCG. Sada čekamo za dalje…
Ne znam koliko smisla ima ta IUI.
Pozdrav cure!
Evo da se i ja prikljucim raspravi - i mi smo u postupku u Puli. Do sada smo odradili 2 pokušaja IUI, obje Bete su bile negativne. Sad upravo krecem s 3. - vidjet cemo ako ce biti vise srece.
Nadam se da ste obje imale vise uspjeha od zadnjeg pisanja
Evo javljam da mi je i 3. put bio negativan ishod. Ja planiram isto iskoristiti još 4. put i čekam konzultacije za IVF. Mislim da će i 4. biti neuspješan, ali ionako ćekam IVF pa ću iskoristiti…
Hej moremore, zao mi je zbog negatvnih beta. 😔
Gdje si se sve javila za IVF?
Nek bude 4. sreca 🍀
Pozdrav svima, evo javljam se i ja s mojim rezultatima. Bili smo na dva iui postupka, oba dva negativne bete... sad se spremamo za 3. Naši su nalazi uredni, u ranim 30.smo, ali i dalje nista. Moram priznati da mi je jutrošnja negativna beta ponovno slomila srce, ali nema predaje idemo hrabro dalje. Planiramo odraditi jos 2 iui, pa razmisliti gdje ćemo se prijaviti za ivf.
Nadam se da bilo pozitivnih rezultata od zadnjih javljanja. Puno podrške i pozdrava šaljem 💕💐
Hej, sretno s 3. postupkom 🍀. Ja srijedu idem vadit Betu za 3. postupak al nemam neka prevelika ocekivanja 🫠.
Ja sam odlučila odradit sva 4 postupka a u meduvremenu se stavit na listu za IVF. Ako nekim cudom upali, lako odustanem.
2 privatne poliklinike u Zagrebu: jedna je puna do kraja godine, druga ne zna kad ce obnovit ugovor s HZZO. Idem na konzultacije iduci tjedan pa cemo vidjeti sto ce reci. Javila sam se i u Ri, cekam 5. Mj da se jave povratno. Ako netko ima preporuke pls pisite, pogotovo ako se mogu folikulometrije raditi u Puli da ne moram putovati i da nisu tako dugo liste.
Hvalaa puno i sretnooo ❤️
Javila sam se u polikliniku Škvorc (Samobor).
Hvala puno, sretno i tebi! 🍀🫶🏼
Mi ćemo odraditi još ta 2 iui što imamo, pa ćemo nakon ljeta se javiti za ivf. U prici s poznanicama koje su prosle kroz IVF, najvise se spominje u ZG poliklinika IVF... Ako ta 2 ne upale trebati ce mi malo vremena da se oporavim i mentalno i fizički... U iui sam ušla baš entuzijastično, bila sam uvjerena to je to, ovo ce upaliti sigurno, sada nakon dva neuspješna ne polažem prevelike nade u ta dva sta su nam ostala, ali eto odraditi ćemo i to pa kako bude 🤷♀️ ne znam kako vi, ali ja loše reagiram na stimulacije, osjećam se kao da sam u konstantnom PMS-u, živčana, nervozna, gladna.. trbuh mi je natecen stalno...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji