Pozdrav žene! Otvaram ovu temu obzirom da sam u postupku IUI u Puli, a da navedenu temu nisam dosad pronašla. Molim vas pišite vaša iskustva kako bi olakšale jedna drugoj! Sretno svima 🩷🍀
Pozdrav! Nova sam na forumu, iako pratim već neko vrijeme. Partner i ja smo upravo bili na 2. IUI u OB Pula. Prva inseminacija rezultirala je biokemijskom trudnoćom, a druga - negativnom beta HCG. Kod nas je situacija - oligozoospermia, partner ima 40 godina, a ja 37.
Kako je prošao tvoj postupak?
Baš mi je žao :(
Što je savjetovala doktorica dalje? I je li rekla koji su mogući razlozi?
Ja imam PCOS, normozoospermia.
Mi smo imali isto 2 IUI obje neuspješne, negativni HCG. Sada čekamo za dalje…
Ne znam koliko smisla ima ta IUI.
Pozdrav cure!
Evo da se i ja prikljucim raspravi - i mi smo u postupku u Puli. Do sada smo odradili 2 pokušaja IUI, obje Bete su bile negativne. Sad upravo krecem s 3. - vidjet cemo ako ce biti vise srece.
Nadam se da ste obje imale vise uspjeha od zadnjeg pisanja
Evo javljam da mi je i 3. put bio negativan ishod. Ja planiram isto iskoristiti još 4. put i čekam konzultacije za IVF. Mislim da će i 4. biti neuspješan, ali ionako ćekam IVF pa ću iskoristiti…
Hej moremore, zao mi je zbog negatvnih beta. 😔
Gdje si se sve javila za IVF?
Nek bude 4. sreca 🍀
Pozdrav svima, evo javljam se i ja s mojim rezultatima. Bili smo na dva iui postupka, oba dva negativne bete... sad se spremamo za 3. Naši su nalazi uredni, u ranim 30.smo, ali i dalje nista. Moram priznati da mi je jutrošnja negativna beta ponovno slomila srce, ali nema predaje idemo hrabro dalje. Planiramo odraditi jos 2 iui, pa razmisliti gdje ćemo se prijaviti za ivf.
Nadam se da bilo pozitivnih rezultata od zadnjih javljanja. Puno podrške i pozdrava šaljem 💕💐
Hej, sretno s 3. postupkom 🍀. Ja srijedu idem vadit Betu za 3. postupak al nemam neka prevelika ocekivanja 🫠.
Ja sam odlučila odradit sva 4 postupka a u meduvremenu se stavit na listu za IVF. Ako nekim cudom upali, lako odustanem.
2 privatne poliklinike u Zagrebu: jedna je puna do kraja godine, druga ne zna kad ce obnovit ugovor s HZZO. Idem na konzultacije iduci tjedan pa cemo vidjeti sto ce reci. Javila sam se i u Ri, cekam 5. Mj da se jave povratno. Ako netko ima preporuke pls pisite, pogotovo ako se mogu folikulometrije raditi u Puli da ne moram putovati i da nisu tako dugo liste.
Hvalaa puno i sretnooo ❤️
Javila sam se u polikliniku Škvorc (Samobor).
Hvala puno, sretno i tebi! 🍀🫶🏼
Mi ćemo odraditi još ta 2 iui što imamo, pa ćemo nakon ljeta se javiti za ivf. U prici s poznanicama koje su prosle kroz IVF, najvise se spominje u ZG poliklinika IVF... Ako ta 2 ne upale trebati ce mi malo vremena da se oporavim i mentalno i fizički... U iui sam ušla baš entuzijastično, bila sam uvjerena to je to, ovo ce upaliti sigurno, sada nakon dva neuspješna ne polažem prevelike nade u ta dva sta su nam ostala, ali eto odraditi ćemo i to pa kako bude 🤷♀️ ne znam kako vi, ali ja loše reagiram na stimulacije, osjećam se kao da sam u konstantnom PMS-u, živčana, nervozna, gladna.. trbuh mi je natecen stalno...
Da, u Zagrebu je poliklinika IVF, ali se ceka bas jako jako dugo pa je moja preporuka da se odmah javite ako planirate nakon ljeta jer ionako necete prije stici na red, a bolje se sto prije javiti.
Bas mi je zao sto imate takve nuspojave… ja imam jako slabu reakciju na stimulacije pa valjda zato nemam nuspojave sto isto nije dobro 😂
Sretno, nadam se da necete niti morati na IVF nego da se uspjeti!
Cijeli tim humane je tako dobar i profesionalan pa mi je bas zao ne uspijevam ovdje. Zaista taj pristup puno olakšava s ovako teškim situacijama. Da nema takvog tima ne bih vise niti isla na IUI nego bih samo cekala IVF.
Evo ja odradila i posljednju IUI pa sad slijedi najgori dio cekanja.
Bas si danas razmisljam da izgledam kao balon od Cyclogesta. Sto se tice Letrozola, bas sam brzo reagirala na terapiju, takorec bi imala ovulaciju odmah nakon menge.
I ja sam bas prezadovoljna kako cijeli tim funkcionira i bas mi je zao da nemaju IVF kao opciju. Javim se kad odradim konzultacije u Rijeci i odlucimo gdje cemo dalje.
U meduvremenu se nadam da ce se neka od vas javiti s lijepim vijestima.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji