Inseminacija i IVF ✌✌

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    02. Lipanj 2023. 10:36

Drage moje, jedna sam od more drugih žena koje su u postupku za začeće.😉 Čitajući mnoge stranice, forume, otvaram ovu temu kako bi razmijenili svoja iskustva i razmijenili međusobno savjete i podrške koje su nam svima prijeko potrebne u nadolazećim danima. Kako se osjećate nakon odrađenog transfera, u kojem ste postupku, da li imate kakve preporuke, savjete? Sve što vam padne napamet, bilo kakva pitanja, iskustva, pišite,.. Mislim da se najbolje razumijemo sve koje ovo  prolazimo. ❤❤ Podrška drage moje do naših 👶👶🌹❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• alexies33
    03. Ožujak 2026. 16:09

Zdravo svima 🌸

Želela bih da podelim svoje iskustvo i da čujem vaša mišljenja.

Radila sam inseminaciju nakon propuhivanja jajovoda u istoj klinici gde mi je ustanovljeno da mi je desni jajovod neprohodan. U ciklusu su pratili folikul koji je bio na desnoj strani (na strani neprohodnog jajovoda) i uprkos tome urađene su mi dve inseminacije – naravno, bezuspešno.

Prvobitno su mi doktori rekli da nema smisla raditi inseminaciju ako je folikul na strani neprohodnog jajovoda. Kasnije su promenili priču i rekli da to nema veze jer postoji mogućnost da drugi jajovod „preuzme“.

Zanima me da li je neka od vas imala slično iskustvo? Da li je zaista realno očekivati uspeh inseminacije ako je ovulacija na strani gde je jajovod zapušen?

Takođe, dvoumim se da li da menjam kliniku ili da pređem na IVF. Svako iskustvo ili savet bi mi mnogo značio. 🤍

Hvala unapred.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI