Inseminacija

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich14

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

Pozdrav.
    Zanimaju me iskustva sa humanom u Vinogradskoj.
    Koji doktori rade, koliko se ceka za prvi pregled, i gdje su se preselili?
    Hvala puno🤗

👩🏻 35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

• viiva

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav,radimo inseminaciju iduci tjedan,trenutno pijem samo novalac kapsule,da li da pijem i folacin uz njih?

Simbalija

Broj poruka: 1305

Prijavi adminu

Folacin ili aktivna folna kiselina (folat) se preporučuju i tri mjeseca prije početka rada na bebi tako da ga slobodno pijte.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• doram

Broj poruka: 83

Prijavi adminu

Pozdrav, 
    Vidim neka poznata imena Eni i Simbalija 🤭 bila sam u nekim temama lovci na ovulacije
     Spontani  i slicno pa sam uzela predah nakon 3.gubitka u 9 mj.
    Sad sam se vratila doktorima i kontrolama pa po prvi put idemo na neke korake. Naime doktor predlaze inseminaciju, molila bih da mi neko malo više o tome piše za sad mi je rekao najvjerojatnije iz prirodnog ciklusa jer sam prirodno uspjela zatrudniti ali isto su to bili periodi od pola godine do godinu da se ostvari trudnoca. 
    Cekamo sve nalaze jos mi trebaju doci na hepatitise i moj od spolnih hormona. Sve ostalo je uredno i od iduceg ciklusa doktor bi pokusao s inseminacijom + nesto za sto sam se jakooo jako borila, heparin!!! Napokon sam ih uspjela nagovoriti sto je zapravo tuzno ubjediti da me saslusaju i da nalaz mojih trombofilija ipak nesto govori i ukazuje i da ga citaju sa razumijevanjem. Jer sam nasla hrpu istrazivanja i zena sa svojim istim nalazom koje su od tad na heparinu. Meni su svi tvrdili doktori da je nalaz trombofilija uredan. A po prvi put sam uz andole dosla do otkucaja. Igrom slucaja nisam mogla otic kod svog doktora na pregled drugi i osla sam privatno u grad u kojem trenutno zivim da bi se doktor izgalamio na mene sto pijem andole i ko je to meni dao... ja jadna prestanem i gle cuda za tjedan dana na pregledu kod mog doktora nema otkucaja vise... ne znam da li je bas za to ali natjera te situacija da pomislis jel moguce. Tako da ukoliko ostanem trudna pocinjemo s heparinom. Molim Vas pisite kakve su sanse postoji li negdje nekakva statistika uspjesnosti ? 

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje 6+5. Na 7+5 srce prestalo kucati 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

jane23

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Mislim da sve poliklinike imaju javno dostupne podatke o uspjesnosti pojedinih postupaka. 
    Saljem ti link za Betaplus jer smo njih odabrali pa sam ih proucavala. Ovdje su navedeni postoci po godinama:   https://betaplus.hr/uspjesnost-postupaka-potpomognute-oplodnje/uspjesnost-mpo-za-2023/
    .
    Uspjesnost IUI nije visoka, ali me ipak tjesi sto je sansa veca od one “prirodnim putem”. Mi smo odabrali ZyMot metodu obrade sjemena prije inseminacije

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //

11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.