Implantacijsko krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar monko

    monko

    Broj poruka: 49

    Prijavi adminu

    Bok curke :)

    Sigurna sam da tema već negdje postoji no ne mogu je naći.
    Ovako, zadnja menstruacija mi je počela 29.7.2018., ciklusi mi uvijek traju između 34 pa i do 40 dana. Ginić mi je uvijek govorio da imam “malo” policistične jajnike, da za terapijom nema potrebe, ali da će mi možda trebati dulje da zatrudnim.
    Imala sam nezaštićeni odnos 18.8. te mi je jučer (9.dan nakon odnosa) počeo jaki smeđi iscjedak i kad piškim uvijek bude par kapi. Čitala sam da u tom razdoblju dolazi do krvarenja kad se bebač gnijezdi u maternicu. Za mengu mi je rano još, a i već 2 dana traje to, krenula bi pravo da je ona…
    Ima netko iskustva s tim? Hvala 

    Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.