Homeopatija za djecu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mbutorac

    mbutorac

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji, imate li iskustva s homeopatskim pripravcima u liječenju vaše djece? U kojim slučajevima ste ih isprobali i jesu li vam pomogli?

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Mi smo homeopatskim pripravcima uspješno liječili atopijski dermatitis. Mom djetetu je to bio spas nakon dugog korištenja raznih kortikosteroida.

    happy mum

  • alexandra_zg

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Nažalost, nemam baš pozitivan stav o homeopatiji. Mi smo svog sinčića voditi kod jednog poznatog homeopata koji je izdao i knjige na tu temu a po struci je liječnik. Obećavao je čuda! Ostavili smo kod njega hrpu love, mali je pio globulice dugo vremena (mislim da jedan ciklus traje 4 mj ili tako nekako). Uglavnom, i alergije i atopijski dermatits su ostali neizliječeni. Rekla bih da je, gledajući sad sa odmakom, postojao neki određeni napredak al to nikako ne bih prepisala homeopatiji već sazrijevanju njegovog organizma i nekim drugim faktorima koje smo uključili u proces nakon homeopatije. Možda je moj maleni imao pretežak oblik bolesti al opet, na početku homeopatskog liječenja očekivanja koja je postavio sam homeopat bila su neusporediva s kasnijim “rezultatima”. Po meni, bačen novac. Al barem imam onaj osjećaj da sam pokušala sve što je u mojoj moći..

  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    mi upravo koristimo granulice za imunitet, pa ćemo vidjeti da li će djelovati…ovo nam je tek prvi tjedan a treba uzimati 3 tjedna…
    po savjetu homeopata uzimali smo i granule za prehladu, primijetila sam da je puno kraće trajalo, doslovno preko vikenda je izliječio prehladu i u ponedjeljak išao normalno u vrtić..e, sad da li je to zbog granulica ili mu je organizam sam pobijedio virus to ne znamo… imam prijateljicu koja dijete od rođenja liječi samo homeopatskim pripravcima i u svojih sada već 10 godina nije popio antibiotik….isto tako ima i puno onih koji  mi govore da je to samo bacanje novaca i da je homeopatija ‘bijela magija’… magija ili ne, ako vidim da mu pomaže davat ću mu i dalje…u svakom slučaju bolje i to nego antibiotici!!

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Mislim da čovjek prije svega  mora imati  pozitivan stav prema  homeopatiji,moja curica je od 6 mjeseci imala atopijski dermatitis ja sam koristila zob i neutralnu kremu iz bolnice Srebrenjak,danas ima 5 g.  i nikad nije koristila kortikosteroide, veliko čudo kad kažemo doktorici.Zob skuhajte tako da  postane sluzava, zob iscijedite i pojedite a preostalu tekućinu ohladite i mažite dijete po koži gdje je dermatitis.Ograničite slatkiše,izbacite smoki ,čips, puding , budite uporni i vidjeti će te rezultate,najteže je pronaći zob iz Hrvatske.

  • ajlok

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Predlazem da napravite popis svih “doktora” koji prakticiraju homeopatiju i da ga stavite online. Ne zelim da mi dijete lijece takvi sarlatani koji su spremni za 5 kuna pljuniti na svoju diplomu. Ocito su je prelako stekli…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.