hoće li srca prokucati - ima li nade

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar vavica7625

    vavica7625

    Broj poruka: 68

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage cure. Trudna sam 6+6 danas. Ovako ide moja priča. Zadnja menstruacija je bila 13.5., nakon toga smo išli u prirodni ivf postupak, znači bez hormona, injekcija i svega. 24.5. je bila punkcija jedne jajne stanice, koja se uspješno oplodila i vratili su mi osmostanični zametak 27.5. Nakon toga 12 dan od transfera vadim prvu betu koja je bila 308, a 4 dana nakon prve bete, vadim drugu betu koja je bila 2679. Prvi ultrazvuk zakazan za 5+4. Dolazim kod svoje gin koja mi kaže ne vidi apsolutno ništa osim gestacijske vrećice i postoji mogućnost da je blighted ovum. Ja pala u depresiju, već se pomirila s tim. Slijedeći uzv mi je zakazan bio kod doktora kod kojeg smo imali postupak na 6+4. Stavlja on mene na uzv, ja gledam i ne znam dal mi se čini, ali vidim dva mjehurića. Kaže mi da imam jednojajčane blizance, ali ni jednom ne kuca srce i ni jedan nema protoka. Jedna beba je velika 4.8mm, a druga beba 2.5mm. NApiso mi je dijagnozu missed ab i ako za tjedan dana ne prokvarim da dođem na još jedan uzv pa da ćemo vidjet dalje. Rekao je i da prestanem  terapijom. Meni je općenito trudnoća čudna od početka jer nemam ni jedan jedini simptom trudnoće, ali opet su u meni dva bića, mene sad zanima ima li koja pozitivna priča? Ima li još nade da srčeka prokucaju?

    …infinite dreams…

  • Avatar barbs

    barbs

    Broj poruka: 7932

    Prijavi adminu

    Vavica, ja sam išla na potvrđivanje trudnoće sa 7tj+1d i srčeko je kucalo… Ima još nade! Držim fige! 
    Ja nisam imala nikakve simptome trudnoće, tj. bili su isti kao kod očekivane menstruacije.

    [daisypath.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Hmmm….Ja sam bila sa 6plus3 i vidjela se samo gestacijska vrecica!Ne razumijem zakaj je on to tako brzo zakljucio!Strpi se jos tih par dana pa ako treba idi i po drugo misljenje!Nadam se da ce na krsju sve bit ok!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar Dorja91

    Dorja91

    Broj poruka: 172

    Prijavi adminu

    Tako i meni, tek od 7 tj srce je kucalo. Vadi opet betu i strpi se. Samo pozitivne misli.

    [lilypie.com]

  • anitrammm

    Broj poruka: 71

    Prijavi adminu

    slično sam i ja prošla, ima nade! Nadam se da ce srceka prokucati! Držim fige, sretno!

    [lilypie.com]

  • Avatar Lunale

    Lunale

    Broj poruka: 291

    Prijavi adminu

    I ja ti drzim fige! Na prvi pregled sam isla sa 6+3 i bile su dvije vrecice, dvojajcani, u jednoj srce kuca a u drugoj nesto malo u kutu ali bez srcane reakcije pa mi je napisao da je to nestali dvojak i da ce on sam otici skroz… sada u cetvrtak sam bila na drugom pregledu sa 9+4 i kaze on, oho evo i drugi! Oba srca kucaju, obe bebe su tu tako da… ima nade al opet budi spremna na obe mogucnosti. Moji ginic kaze da je vjerojatno bila kasnija implantacija. Zelim ti svu srecu!!!!

    [lilypie.com]
    [lilypie.com] [lilypie.com]

  • Avatar mono1111

    mono1111

    Broj poruka: 3142

    Prijavi adminu

    Vavica

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.