HITNOOO

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prijovicka
    06. Srpanj 2023. 13:22

pozdrav , imala sam prvi put odnose nedavno , nazalost ne znam kada su mi plodni dani jer mi menstruacija i nije toliko redovna , odnosi su bili bez zastite i ima mozda 3 tjedna od toga , medjutim ja kako sam trebala dobiti menstruaciju nisam ju dobila , ali imam manjka sna , imala sam bijeli iscjedak , stomak me zna ponekad zaboliti i cesto moram na wc al samo u toku dana , imala sam malu svrbez i peckanje , taj prvi odnos nije trajao nista dugo mozda 2,3 min cak i manje ne znam sta da radim ?🙂

TinkiVinki7
    06. Srpanj 2023. 13:44

Najsigurnija bi bila kad bi napravila test, jer simptomi menstruacije i simptomi trudnoce su vrlo slicni. Svrbez i peckanje moze biti gljivicna infekcija, svakako je dobro otici na pregled kod ginekologa ako jos nisi bila, nije ni najmanje strasno kao sto vecina misli. Ja kada sam pravila test isto su bila 3 tjedna od odnosa i pokazalo se, tako da ne mora biti prerano jer se trudnoca gleda svakako od zadnje menstruacije. Ne zelim te plasiti, ali svakako je bolje napraviti test da smiris sama sebe i znas na cemu si, jer ponavljam, simptomi menstruacije i trudnoce su vrlo slicni 🤷

J🐥💙

Termin 10.03.2027.❤️🐥

TinkiVinki7
    06. Srpanj 2023. 13:47

A i sama kazes da ti menstruacija nije toliko redovita, ne mora znaciti nista. Sljedeci put zastita i nece niti ovakvih problema. Sretno! 😊

J🐥💙

Termin 10.03.2027.❤️🐥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI