HIPP COMBIOTIK...ISKUSTVO???

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar zadranka86

    zadranka86

    Broj poruka: 1385

    Prijavi adminu

    Mi smo na combiotiku 2tj zbog grcica i zatvora..nakon dva tj.vidljivi tragovi krvi u stolici…Molim vas ima li koja bilo kakvo iskustvo sa doticnim mlikom..beba stara mjesec dana od pocetka na ad.

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • Avatar Marijaa30

    Marijaa30

    Broj poruka: 1054

    Prijavi adminu

    Moj je od rođenja pio hipp combiotik, prvo pre, onda sam s 2 mjeseca presla na 1. Kombinirali smo cicanje i ad jer nisam imala dovoljno svojeg mlijeka i grceve je imao samo kad sam ja nesto krivo pojela. Stolice uredne svaki dan, do 4… onda smo s 4mj promijenili ad jer vise nije htio jesti, ali nije bila stvar u mlijeku, imao je urinoinfekt. Poslije nisam vise mijenjala jer mu je i bebimil dobar.
    A za krv u stolici obratite se pedijatru, nek da na analizu stolicu.
    Je li pio kakav antibiotik?

    [lilypie.com]
    26.8. Ivan 💙💙

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.