Samohipnoza u pripremi za porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    Drage trudnice,

    u 32. sam tjednu trudnoće i već neko vrijeme proučavam samohipnozu kao pripremu za porod i za sam porod. Temelji se na nekoliko posjeta hipnotizeru koji uči kako eliminirati bol, ili je ublažiti, slušanju cd-a s uputama i autosugestiji. Zanima me ima li koja trudnica koja se također informira o tome ili je već to prakticirala. Pročitala sam dosta članaka i pretraživala forume, što naše, što strane i nisam naišla ni na jedno negativno iskustvo. Od jednog centra sam dobila ponudu u iznosu od 1700 kn za 8 punih sati (4 susreta po 2 sata) individualno, ili kad se podijeli nešto malo više od 200kn po satu, koliko je potrebno da se savlada ta tehnika. Razmišljam isplati li se to?!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.