Grudi i trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aldijana
    16. Srpanj 2022. 23:00

Cao drage saznala sam prosle sedmice da sam trudna, ali kako sam u Decembru imala Spontani,Imam toliki strah sve mislim opet nije ok. Medutim proslu trudnocu imala sam jako osjetljive grudi medutim sada nista. Nezz da li je to razlog za brigu ali ginicu nemogu jos jer mi je rekao da je rano . Hvala vam i ljubim vas

• Skyfullofstars
    17. Srpanj 2022. 23:04

Nije razlog za brigu. Ja sam isto imala spontani i bojala sam se sljedeci put kad bi osjetila da me ne bole. Pipala sam sva u panici i mislila ako ne bole da to znaci da nemam vise simptome trudnoce i da je opet spontani. Al to stvarno nema nikakve veze, nekad bole i osjetljive su, nekad ne. Neke zene uopce ne bole. Tako da ne brini, uzivaj i sretno s trudnocom :) 

• Aldijana
    20. Srpanj 2022. 17:45

Hvala idem za 6 dana kod Dr pa se nadam dobrom🥺❣️

• minelqa2022
    02. Kolovoz 2022. 12:44

Prvi put pišem na forum, ali nisam mogla naći odgovor na internetu, pa ću pokušati ovdje 😅

Imala sam dva spontana, sada sam trudna 10. sedmica hvala Bogu. Sve mi je do sada uredu, ali u ovoj sada sedmici su mi se smanjile grudi, da li se to desavalo i jednoj od vas?! Strah me da nije opet spontani, jer sa zadnjom trudnoćom kada sam otkrila da je spontani počele su se povlačiti grudi 😢. 

Hvala unaprijed na odgovoru 🤍

• Ana777
    02. Kolovoz 2022. 13:07

Meni su se u jednon trenutku smanjile i manje bolile i onda su opet nabreknule i pocele bolit sad opet manje bole ali su i dalje povecane tako da mislim da to varira tijekom trudnoće i nije kod svake trudnoće i žene isto, samo opušteno i puno sreće. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI