Ginekolozi - privatni/drzavni

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    07. Svibanj 2020. 15:00

Cure, molim da ovdje pisete najnovija iskustva s ginekolozima i prijedloge preporuka. Kad trazis na netu, iskustva su poprilicno zastarjela. Vjerujem da svaka od vas misli da je u periodu trudnoce najbitnije imati dobrog doktora i tretman dostojan svake zene, uostalom, sad se brinemo za novo bice u sebi. Nadam se da ce tema biti aktivna jer sam i sama u potrazi za novog ginekologa.

07. Svibanj 2020. 19:40

ovčica

Cure, molim da ovdje pisete najnovija iskustva s ginekolozima i prijedloge preporuka. Kad trazis na netu, iskustva su poprilicno zastarjela. Vjerujem da svaka od vas misli da je u periodu trudnoce najbitnije imati dobrog doktora i tretman dostojan svake zene, uostalom, sad se brinemo za novo bice u sebi. Nadam se da ce tema biti aktivna jer sam i sama u potrazi za novog ginekologa.

Gdje ga trazis, mjesto? 

ovčica
    07. Svibanj 2020. 22:00

Zagreb

Valkris
    08. Svibanj 2020. 13:09

I ja sam isla kod nje, odlicna je doktorica. Isto je muz mogao unutra,ona sve lijepo objasni a van radnog vremena odgovara na mejlove ako imas bilo kakvih pitanja. 

ovčica
    08. Svibanj 2020. 19:31

Hvala cure, cula sam za nju, a svako iskustvo je dobrodoslo :)

ovčica
    14. Svibanj 2020. 09:05

Jos neka preporuka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.