Drage mamice beba (i malo vece djece),
Trenutno sam u potrazi za nekim studiom u koji bi mogla ici vjezbati sa svojim malim frajerom, kada se vratim u Zagreb. Buduci da cemo malac i ja biti sami, tata se mora vratiti na teren, mora biti neki fitness na kojem malac moze biti sa mnom jer ga nemam kome ostaviti. Pa eto molim vas ukljucite se u raspravu sa prijedlozima, iskustvima i sl.
Veliku ulogu igra mi i lokacija, tj. da mi nije bas predaleko, meni osobno odgovara isocni dio grada, ali slobodno pisite sve prijedloge. Tnx
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Draga ProudMomy,
Na Klokanici smo objavili članak o zajeničkom treningu mama i beba u Centru za vitalizaciju i relaksaciju organizma. Možda Vam pomogne!
https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/mame-i-bebe-zajedno-na-treningu-691
Vaša Klokanica
Dakle da tu nastavim za fitnes. Kod nas se to dogada u domu zdravlja, ja sam u Popovaci, a znam da se odrzava i u Kutini. To su nesto kao fizikalne vjezbe za bebe. Mislim da bi vas za svako mjesto mogle uputit vase patronazne sestre...
Mi bi krenule u Koprivnici na fintes za bebe, a mene zanima kak to ubiti izgleda?
i jel može tak mala beba na fitnes?
Eto nas nakon fitnesa. Bilo je super. Za prvi puta je bilo rijeci o pravilnom nosenju bebe, prematanju i tak. Onda su nam pokazivali kak poticat bebu da otvara sakice, kak vjezbat s bebom na pilates lopti, kak bebu naucit da se okrece sa leda na trbuh i obrnuto. Pokazali su kak nosit bebu u sling marami. Bile su 3 fizioterapeutkinje koje su pokazivale vjezbe i 3 sestre koje smo mogli pitat bilo sta u vezi dojenja ili bilo cega u vezi bebe. Uglavnom, odlicno je bilo. Kod nas ce bit grupe od 2-6 mjeseci i od 6-12 mjeseci I patotronazna mi je rekla da ima tih vjezbi u popovaci, kutinj, lipovljanima i novskoj kaj se tice nase zupanije...
Joj odlično <3
ja idem idući tjedan vidjeti kad kod nas počinje, ja sam u koprivnici i znam da se kod nas to na bazenima održava u dvorani.
Meni bi trebal neko pokazati kak složiti sling :D
Zaboravih ti odgovorit. Znaci vjezba je takva da doslovno pokazujes bebi kako se okrenut. Npr ako okreces na lijevu stranu, dignes mu lijevu ruku gore, desnu nogu prebacis preko lijeve i malo ga pogurnes da se prebaci na trbuh, i tako isto sa trbuha na leda.
radili smo i vjezbe za otvaranje sakica, to je za manje bebe. Uzmes bebinu ruku i stavis na svoje lice ili ruku i kao da se dragas s bebinom rukom, tj vices ju po svojoj kozi dok beba ne otvori saku...
Sortiraj odgovore
Najstariji