FertilOva za žene sa PCOS

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • princeskrafna000009
    26. Listopad 2019. 19:25

Pozdrav cure, zanima me dali je koja koristila FertilOva za žene sa PCOS (nasla sam to na stranici plus minus) pise da:FertilOva Mio-Inozitol sa folnom kiselinom je prirodna metoda za lečenje sindroma policističnih jajnika (PCOS). Inozitol:
    [ul]
    [li]poboljšava ovulaciju[/li]
    [li]regulira nepravilan menstrualan period[/li]
    [li]poboljšava osetljivost na insulin ..        ZANima me dali je koja koristila ovo i koliko je djelotvorno? Hvala 😊😊😊[/li]
    [/ul]

27. Listopad 2019. 16:35

Istraživanja su pokazala da myoinositol moze pomoci kod PCOS-a i inzulinske rezistencije. Inositol se moze kupiti kao prah puno jeftinije preko npr myprotein stranice te se posebno uzima folna. Nema potrebe kupovat one preskupe praskice u nasim ljekarnama. Ja sam ostala trudna u mjesecu kad sam pocela uzimat malu zlicicu inositola ujutro i navecer te po 400 mg folne. Slucajno ili ne... ne znam... no za teze slucajeve PCOS-a treba uzimat 3-6 mjeseci da se vidi efekat. Po meni ne može smetati. Moja ginekologica se slozila sa mnom da valja probati.

27. Listopad 2019. 16:36

No također je za PCOS super potpuno izbaciti iz prehrane bijelo brašno i šećer... ili probati lchf.

• princeskrafna000009
    27. Listopad 2019. 20:53

Jesi imala tezi oblik ili blazi? Mozes mi dati link toga sto si uzimala? 

• princeskrafna000009
    28. Listopad 2019. 12:12

Znaci da uzmem inositol posebno i folnu posebno i to dvoje kombiniram? Nemam tezi oblik pcos imam menge ali zelim ostvariti trudnocu i da malo lijecim te jajnike da nebi poslije bilo pogorsanja a mislim da ti vitamini nemogu odmoci!?

• princeskrafna000009
    28. Listopad 2019. 12:12

LoSa84

Istraživanja su pokazala da myoinositol moze pomoci kod PCOS-a i inzulinske rezistencije. Inositol se moze kupiti kao prah puno jeftinije preko npr myprotein stranice te se posebno uzima folna. Nema potrebe kupovat one preskupe praskice u nasim ljekarnama. Ja sam ostala trudna u mjesecu kad sam pocela uzimat malu zlicicu inositola ujutro i navecer te po 400 mg folne. Slucajno ili ne… ne znam… no za teze slucajeve PCOS-a treba uzimat 3-6 mjeseci da se vidi efekat. Po meni ne može smetati. Moja ginekologica se slozila sa mnom da valja probati.

• princeskrafna000009
    28. Listopad 2019. 12:13

Htjela sam ubaciti sliku no neuspjesno, nasla sam prah inositol na my protein stranici i folnu u kapsulama na bio bio

28. Listopad 2019. 16:27

Ja sam oboje sa myprotein narucila i prah i folnu+željezo i to sam uzimala. Ja imam blagi oblik... imala sam redovite cikluse no malo povisen testisteron i DHAE i rekla mi doktorica da malo probam. A i bila sam na lchf prehrani.

• princeskrafna000009
    28. Listopad 2019. 18:23

Da vidjela sam, pola kg 179 kn kosta inositol. Ja dans narucila folnu u obliku kapsula sa bio bio a sad cu i inositol sa my protein i narucila sam maticnu mlijec za imunitet a kazu da je dobra za sve. Ja sam isto na prehrani bez secera brasna ugljikohidrata pa cemo vidjeti ne pokusama dugo ostati trudna tek dva mj ali se ono pribojavam pa zelim na vrijeme se malo pripremiti tj tijelo nadam se da bude sve oke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.