Pijem ih tjesan dana na preporuku frendice koja je nakon 9 mjeseci pokusavanja,nakon dvije bocice femisana oatala trudna. E sad,dal je do femisana ili neceg drugog neznam,ali ona tvrdi da je sigurno od njega
jaaao kako je ovo divno za vidjeti <3
ja evo udaram drugu boćicu.. sluzi koje inače nemam sad je imam čak i u ne plodnim danima :)
pila sam sve i svašta i jedino kod femisana vidim da je nešto bolje :) sad se samo druge kockice trebaju složiti :)
koliko dugo si trudna?
Nisam trudna,pijem ih da ostanem trudna,jer kak sam napisala...frendica je 9 mj pila i ostala trudna poslje dvije bocice.
Drzimo si fige draga 🙂
Pijem ih tjesan dana na preporuku frendice koja je nakon 9 mjeseci pokusavanja,nakon dvije bocice femisana oatala trudna. E sad,dal je do femisana ili neceg drugog neznam,ali ona tvrdi da je sigurno od njega
jaaao kako je ovo divno za vidjeti &lt;3
ja evo udaram drugu boćicu.. sluzi koje inače nemam sad je imam čak i u ne plodnim danima :)
pila sam sve i svašta i jedino kod femisana vidim da je nešto bolje :) sad se samo druge kockice trebaju složiti :)
koliko dugo si trudna?
Nisam trudna,pijem ih da ostanem trudna,jer kak sam napisala…frendica je 9 mj pila i ostala trudna poslje dvije bocice.
Drzimo si fige draga 🙂
Tj 9 mj je pokusavala,pa pocela pit femisan i poslje dvije bocice je ostala trudna
jaaao kako je ovo divno za vidjeti &amp;lt;3
koliko dugo si trudna?
Nisam trudna,pijem ih da ostanem trudna,jer kak sam napisala…frendica je 9 mj pila i ostala trudna poslje dvije bocice.
Drzimo si fige draga 🙂
Tj 9 mj je pokusavala,pa pocela pit femisan i poslje dvije bocice je ostala trudna
aha da stvarno hahha više neznam ni čitat :D
meni se malo ciklus stabilizirao.. imala sam ogromni pik na 14dc (inače mi bude na 17-19dc) tako da evo možda je i to od femisana jer samo njega koristim + plodne sluzi sam imala na izvoz hahah
sad ćemo vidjeti jesmo šta zamutili haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ima li tko iskustva s neredovitim menstruacijama i kapima femisan? Kada je došla menstruacija kad ste počele pit kapi? Hvala
Ima li tko iskustva s neredovitim menstruacijama i kapima femisan? Kada je došla menstruacija kad ste počele pit kapi? Hvala
Imam ja. Oduvijek imala neredovite i oskudne menstruacije, pila 5 godina pilule od kojih je stanje bilo ok. Kako planiram uskoro trudnocu, prestala piti pilule (krajem 2019.) i prema savjetu kolegice s posla odmah krenula s kapima. Prva je dosla cak i ranije, u nekoj normalnoj kolicini, što me naravno jako pozitivno iznenadilo. Od onda ih pijem redovito (2*dnevno po 30 kapi). Prosli mjesec isprobavala kako ce biti bez njim, naravno M nije dosla, krenula ih piti i nakon tjedan dana evo je!!
Ja evo pijem 6 bočicu i ništa. Ispočetka pila 3*30 kapi, pa prema upitu stručnog tima femisan preporučeno da pijem 3*40 kapi i sad evo i dalje ništa. A pravu menstruaciju nisam imala od 2.mjeseca i sad ne znam da je izazove duphastonom pa nastavim femisan, nemam pojma? A stručni kaže da ako osjetim neke promjene da će doći. A ja stalno imam osjećaj da će danas doći ali ništa. Inače imam problema s PCOS i neredovitim. Nakon koliko ispijenih bočica je vama došla? Hvala
Nadam se da vam se stanje u međuvremenu poboljšalo.
Meni je osobno stigla odmah, nakon mozda 3-4 bocice koliko sam popila u mjesec dana. Ali evo sad sam nesto zeznula, pila ih 9.mj i M bila na 26-28 dana, skoro skolski, s dobrom dozom krvarenja. Prije vise od mjesec dana, na kraju zadnje M prestala sam ih piti da vidi kako će mi tijelo reagirati, i eto kasni vec 9.dan. Test je negativan, tako da se ocito prestankom pijenja istih nesto poremetilo. Bila kod ginekologa prosli petak, rekao mi da ih mogu nastaviti piti dok ne ostanem trudna, stoga sam ponovno počela. Sad je čekam. Zadnji put kad sam na kratko prestala stigla je za tjedan dana. Danas mi je ponovno tih tjedan dana pa se nadam i da će danas doći. Ono što sam primjetila sad u zadnjih tjedan dana od kad ih ponovno pijem da mi se pojavila sluz, koje prije nije bilo, i sve mi je unutra nekako mekanije, opustenije...
Ja sam ih pocela piti i ciklus mi se oduzio, ovaj mjesec pauziram bas da vidim kakva ce M biti
Javim svoje iskustvo
Zdravo svima,
Da napišem svoje iskustvo sa femisan A kapsulama. Naime, imam PCOS, te prosle godine u junu sam imala spontani pobačaj. Tad mi je trudnoća bila planirana (pila Klomifen za induciranje ovulacije). Nakon toga mjesecima nisam niti pokusavala, htjela sam maksimalno da se opustim. U januaru 2021. godine odlučila sam kupiti femisan A kapsule radi neredovne menstruacije, i nakon jedne bočice sam ostala trudna 🥳🥳🥳 Sad sam u 20oj sedmici trudnoće 😊😊
Moje je iskustvo pozitivno, nadam se da će i drugima pomoći.
Drage korisnicefemisan A kapi. Trebam jedan savjet? Počela sam jučer koristiti Femisan a kapi, ali uzimam samo 2 puta ujutro i navečer, dali je to dovoljno da bi se nakon nekog vremena vidio pomak,kako ste vi uzimale,da cujem iskustva? Inače uzimam jer imam cin1 kojeg se ne mogu riješiti ,miom ma maternici ,i snažne simptome pms-a,napadi bijesa malo žešći ,kao da imam bipolarni poremećaj i to po 2 tjedna prije vec krene pred mengu..Svjesno znam da tako narusavam svoje odnose sa ljudima,ali hormoni su kao da su jaci,u ovome tražim spas i nadam se da će pomoći. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji