Dr. Oz savjetuje: Ako želite dijete, ne čekajte tridesete

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar jula

    jula

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    mislim da bez obzira na godine ovisi o organizmu. ja sam sa 35,5 godina prirodnim putem iz prvog pokušaja zatrudnila. sjjećam se da sam došla kod ginekologa  na pregled i papa test i pitala da li je moj način računanja plodnih dana ispravan, i još snjim računala. rekao mi je 3-6 mjeseci je prosjek ali i do godinu dana ako ne zatrudniš ne brini, i tako sam si ja dala “rok” od puuuno mjeseci. Sutradan sam dobila menstruaciju a nakon 31 dan sam ga nazvala i rekla :“test je pokazao da sam trudna”. _Sad sam trdna drugi put, zatrudnila sa 38,5 godina isto od prve, tako da se baš nemogu složiti sa statistikama

  • Avatar MrSandrica

    MrSandrica

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Meni je sad prva trudnoća u 38….ranije se jednostavno stvari nisu poklopile i nisam bila spremna za bebu…..iako mislim da svako najbolje zna kada je vrijeme i kad je spreman za dijete..netko s 20 netko kasnije……svi smo svjesni činjenice da šta si stariji mogući su problemi kod začeća iako danas zbog načina života i mlađi parovi imaju problema…..

  • Avatar ANNABELLA2

    ANNABELLA2

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Baš mi je drago da nas ima! Prvu bebu rodila sam s 38 i začeli smo bez problema - od prve. Sad moj dječak ima 1,5 god, ja 39,5 i spremam se na drugo, pa što bude…
    Držite fige!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.