Dopust trudne radnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čupkica
    25. Studeni 2025. 12:14

Ima li netko da je dobio dopust trudne radnice ukoliko je na početku trudnoće bio mjesec dana na komplikacijama? Sada mi je trudnoća zdrava i nema problema.

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• Belica5595
    18. Veljača 2026. 13:32

Pozdrav, 
    Javljam se s pitanjem u vezi dopusta trudne radnice.
    Nedavno sam saznala da sam trudna. Budući da radim na mjestu gdje se ne može zagarantirati sigurnost, rad je s djecom, prisutne su bolesti itd, ostvarujem pravo na dopust trudne radnice. Ginekolog mi je izdao papir, ravnateljica se slaže, ali, kaže da ako se ide na mjeru Dopust trudne radnice, ustanova ne može dobiti zamjenu za mene sve dok se službeno ne otvori bolovanje ili porodiljni. Zanima me je li to tako, budući da za moje radno mjesto je potrebna zamjena. 
    Lp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI