Dojenje i tablete.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Ninchy89

    Ninchy89

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima,i sve najbolje u 2021. 
    Ovako rodila sam drugu curicu 1.1.2020. Prije trudnoce pila sam antidepresiv Ladiomil 3 godine,zbog nesanice. U trudnoci sam ga prestala pit, imala sam diazepam,koji sam popila mozda par puta. Nakon sta sam rodila, prvih 2-3 mjeseca sve je bilo ok,i onda se sve pomalo pocelo vracat. Od iscrpljenosti,umora pa do mog problema sa nesanicom. Uzela sam par puta helex, medutim receno mi je da uz dojenje ide praxiten. Pa sam presla na njega.  U pocetku je to bilo povremeno, pa sve cesce, pa onda jedan period bi prosao da ne popijem par dana,onda opet par dana pijem. I tako cjelo vrijeme. Pijem samo navecer pola, ona mi doji jednom do ujutro. Znaci mozda 4 sata nakon sta ga popijem. Ima li koja od vas da je pila praxiten ili nesto slicno,a da je dojila? Pokusala sam prestat i dojit,ali to su bile muke za nju. A svaki dan se borim sa strahovima,hoce njoj sta biti zbog praxitena.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.