Do kada prokuhavati voće i vodu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar aneitoni

    aneitoni

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Drage mame imam jedno pitanjce. Moj sin ima 8 mj i još uviijek dok mu pravim voćne kašice (osim banane) sve prokuhavam na pari, ali to oduzima previše vremena, dok se skuha pa ohladi, pa sam razmišljala da mu dam bez prokuhavanja, ali ne znam dali smijem. Pa molim mame koje imaju iskustva, pomozite :-) Isto tako me zanima do kad mu moram prokuhavati vodu??!! Hvala vam unaprijed :-*

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Moj sin će za par dana napuniti 8 mj i vodu mu prokuhavam, ali voće ne. Mislim da se voda prokuhava do 12mj, ne znam točno, ali planiram do tada. Voće ne prokuhavam od 6mj jer mi je patronažna rekla da će dobiti više vitamina ako se ne prokuhava, a i čitala sam na nekim stranicama. Počeli smo s dohranom s punih 5mj i tada sam kuhala voće. Od kad sam prestala kuhati voće nije bilo nikakvih problema.

  • nacaineli

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    sin mi ima uskoro 11 mjeseci. dojen isključivo do 6 mj. dohranu sam tada počela, kuhala sam mu na pari nekih mjesec dana, pa nakon toga i u vodi. pošto smo u zimi krenuli dohranu na jelovniku su samo banane, jabuke i kruške koje skuham i danas jer ih je onda lakše zgnječiti. ali već sa 8 mjeseci je jeo i friško voće. vodu sam mu sa 6 mjeseci dala direkt iz pipe, nikad ju nisam prokuhavala.

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Nisam nikad vodu prokuhavala, niti sam voće kuhala. Ne vidim svrhu u tome…

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Voce ne prokuhavam od njegoih punih 8 mj, vodu nisam nikada prokuhavala.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • KontesaNera

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Moja curica će za koji dan 8 mjeseci i planiram prestati kuhati voće. Vodu sam joj rijetko davala iz vodovoda, ali u tom slučaju prokuhanu, više sam davala kupovnu vodu za bebe a sad u zadnje vrijeme izvorsku, tipa Jana i sl.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.