Debljanje u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    29. Lipanj 2019. 22:04

ayla

To tvoje salo je nista ja imam 163 i s 75 sam krenla u trudnoci

Ali ti imas lijep trbuh....

29. Lipanj 2019. 22:22

Puno papam 😂😂 dobila sam oko 11,12 kg

PatyDi
    29. Lipanj 2019. 22:45

ayla

Puno papam 😂😂 dobila sam oko 11,12 kg

Pa to je sve u granicama 😉

29. Lipanj 2019. 23:02

Da al ajd ti to dokazi doktoru, jos mi nije nista rekao za kile al najvjerojatnije da hoce kako samo lezim i jedem, sve mi postaje tesko, okupati se, obuci se i sad mi jos valja beba stisce prema plucima pa tesko disem a jos vrucine, tako da bi mi definitivno bilo lakse da sam manje kg natukla

PatyDi
    30. Lipanj 2019. 10:19

A znam da...imaš još i ti za odgulit dosta po ovim toplinama...ako sam dobro vidjela, tvoja malecka će se možda rodit na moj ročkas ako zakasni jedan dan Ali onda više nije toliko toplo hehe moj dečko kaže da ljeto prestaje sa 15.8.  I naravno, ako si sklona debljanju kao i ja, onda je teže ostat na nekom minimumu  s kilama....iako dosta žena koje zatrudne sa viškom, kažu da se ne udebljaju puno, ne znam... ja kila nisam imala viška 173/66, nego sala na trbuhu, a svi znamo da je salo lakše od mišića 

30. Lipanj 2019. 10:30

DijMar

A znam da…imaš još i ti za odgulit dosta po ovim toplinama…ako sam dobro vidjela, tvoja malecka će se možda rodit na moj ročkas ako zakasni jedan danAli onda više nije toliko toplo hehe moj dečko kaže da ljeto prestaje sa 15.8.I naravno, ako si sklona debljanju kao i ja, onda je teže ostat na nekom minimumu s kilama….iako dosta žena koje zatrudne sa viškom, kažu da se ne udebljaju puno, ne znam… ja kila nisam imala viška 173/66, nego sala na trbuhu, a svi znamo da je salo lakše od mišića

Meni u glavi da ce ona doci prije 😂😂 i to od pocetka trudnoce uvijek mislim, prestaje sluzbeno al vrucine su i dalje prisutne, da skona i voda mi se primi 😂😂 ja kud visak tud i salo skinem 10kg i dalje nejde 

PetiteFille
    26. Srpanj 2019. 15:16

Ja sam u pocetku, prva tri mjeseca natukla 8 kila i o da dalje skupljala, sad sam u 35. tjednu i ukupno 15 kila.. Medjutim, sad se bas i ne skuplja prebrzo, iako sam mislila i svi su mi rekli da se u tim zadnjim mjesecima najvise nakupi. Kod mene uopce nije tako.. Moja kilaza nekako stagnira, slabo se pomice, a beba raste normalno.. Mozda koristi zalihe koje si je stvorio? 😅😅

andjelina23
    26. Srpanj 2019. 18:33

Ja sam danas punih 38 tjedana, ulazim u 39. 😁
    Dobila sam 15 kg iako mi se cini da mi je skoro sve otislo u stomak 🙂
    Cijelu trudnocu sam aktivna i vise nego prije sto sam bila trudna, ne stajem  😁
    Bez problema se depiliram, lakiram nokte na nogama, cistim😁😁
    Moja doktorica kaze da zbog toga lakse podnosim trudnocu s obzirom na vrucine i ne naticem 🙂
    Također mi je rekla da se u zadnjem mjesecu dobija najmanje na kilazi, neke trudnice cak izgube 1-2 kg 🙂

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

26. Srpanj 2019. 18:48

andjelina23

Ja sam danas punih 38 tjedana, ulazim u 39. 😁
    Dobila sam 15 kg iako mi se cini da mi je skoro sve otislo u stomak 🙂
    Cijelu trudnocu sam aktivna i vise nego prije sto sam bila trudna, ne stajem 😁
    Bez problema se depiliram, lakiram nokte na nogama, cistim😁😁
    Moja doktorica kaze da zbog toga lakse podnosim trudnocu s obzirom na vrucine i ne naticem 🙂
    Također mi je rekla da se u zadnjem mjesecu dobija najmanje na kilazi, neke trudnice cak izgube 1-2 kg 🙂

Veseli mi ovo saznanje da se gubi zadnji mj na kilazi 😂😂😂 jer sam sada na +15

ribi1234
    26. Srpanj 2019. 19:14

Ja sam sad u osmom tjednu i mogu vam reci da mi je trbuh ko balon. Ujutro sam jos koliko-toliko ok, ali do veceri to postane strasno. Doslovno me nekad boli na dodir koliko se napuse. I puno podrigujem 
    Za sad sam +1 kg sto je ok, ali jedem sve sto vidim tako da me svaki put strah stati na vagu. Imam mucnine ali nikada ne povracam konkretno nesto nego samo slinu pljuckam. To mi pomogne. 

Dobra stvar u cijeloj 'trbuh prici' je kada pred ogledalom zamislim da me to ceka kroz koji mjesec i da mi je ovo generalna proba. To mi je onda slatko skroz :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.