Pozz...evo mene zanima dal je meni samo tak il je svima koje su trudne ..znaci imala sam i prije salo na trbuhu al sad sam trudna 9 tjedni i ja se osjecam ko balon ..moram mirovat ...jeden normalno dorucak rucak ,oko 17 sati banana ..ako sam gladna poslje jos jogurt i zitarice ...jer mi dolazi muka i onda mi ide na povracanje ...a probava koma nikakva ...i onda jis izgledam ko da sam u 6 mjesecu trudnoce ... :)
Da cujem vasa iskustva
Pozz…evo mene zanima dal je meni samo tak il je svima koje su trudne ..znaci imala sam i prije salo na trbuhu al sad sam trudna 9 tjedni i ja se osjecam ko balon ..moram mirovat …jeden normalno dorucak rucak ,oko 17 sati banana ..ako sam gladna poslje jos jogurt i zitarice …jer mi dolazi muka i onda mi ide na povracanje …a probava koma nikakva …i onda jis izgledam ko da sam u 6 mjesecu trudnoce … :)
Da cujem vasa iskustva
Ja sam ti inace mrsava, tj onako izduzene, atletske gradje... Kad sam ostala trudna, ono sto mi je najteze palo u prvom tromjesecju je ta neka nadutost.. Ne mogu to opisati.. Ali ja sam patila od strasne gladi stalno.. I onda lad se najedem bi mi bilo mucno, kao da sam mamurna. Ali nikad nisam povracala..
Inace mi je probava uvijek bila tocna i uredna, a u ta prva tri mjeseca, kad dva dana ne bih mogla na wc, uzasno sam se osjecala... Kako kazes, trbuh je nadut, ja sam odmah pocela nositi siroku odjecu jer sam bila malo trudna, a trbuh mi je bio napuhan, a ne trudnicki i to mi nije bilo ugodno pokazivati. Dio toga pripisujem i folnoj, koja zna tako napuhivati... A ono sto me je spasilo je Donat Mg.. I do danas (31 tjedan) je najbolji prijatelj moje trudnoce, sto se tice probave i sto se tice magnezija...
Inace, sva nadutost i taj nelagodni osjecaj je otisao ulaskom u drugo tromjesecje, kad je trudnoca pocela biti blazeno stanje, kad sam se pocela ponovo osjecati zgodno i samouvjereno i kad je trbuscic postao pravi mali trudnicki, pa ga vise nisam morala uvlaciti niti skrivati 🙂
Pozz…evo mene zanima dal je meni samo tak il je svima koje su trudne ..znaci imala sam i prije salo na trbuhu al sad sam trudna 9 tjedni i ja se osjecam ko balon ..moram mirovat …jeden normalno dorucak rucak ,oko 17 sati banana ..ako sam gladna poslje jos jogurt i zitarice …jer mi dolazi muka i onda mi ide na povracanje …a probava koma nikakva …i onda jis izgledam ko da sam u 6 mjesecu trudnoce … :)
Da cujem vasa iskustva
Ja sam ti inace mrsava, tj onako izduzene, atletske gradje… Kad sam ostala trudna, ono sto mi je najteze palo u prvom tromjesecju je ta neka nadutost.. Ne mogu to opisati.. Ali ja sam patila od strasne gladi stalno.. I onda lad se najedem bi mi bilo mucno, kao da sam mamurna. Ali nikad nisam povracala..
Inace mi je probava uvijek bila tocna i uredna, a u ta prva tri mjeseca, kad dva dana ne bih mogla na wc, uzasno sam se osjecala… Kako kazes, trbuh je nadut, ja sam odmah pocela nositi siroku odjecu jer sam bila malo trudna, a trbuh mi je bio napuhan, a ne trudnicki i to mi nije bilo ugodno pokazivati. Dio toga pripisujem i folnoj, koja zna tako napuhivati… A ono sto me je spasilo je Donat Mg.. I do danas (31 tjedan) je najbolji prijatelj moje trudnoce, sto se tice probave i sto se tice magnezija…
Inace, sva nadutost i taj nelagodni osjecaj je otisao ulaskom u drugo tromjesecje, kad je trudnoca pocela biti blazeno stanje, kad sam se pocela ponovo osjecati zgodno i samouvjereno i kad je trbuscic postao pravi mali trudnicki, pa ga vise nisam morala uvlaciti niti skrivati 🙂
Pijem i ja folnu i Gynositol prasak ...al bas sto velis nije ugodno pokazivat taj trbuh jer znas da se jos ne moze vidjet znaci nije onaj pravi trudnicki ...ja ne pijem magnezij jer sam pocela piti tjedan dana i imala sam konstatno proljev koji bas nije bio ugodan stalno pa sam prestala ...sad neznam da opet probam piti kak bi mi bilo ..
Da cujem vasa iskustva
Takoder sam se osjecala jako naduto u pocetku i imala sam sala od prije, ujutro sam jos i bila ok al poslje podne uzas, valjala sam se ko kakva bacvica jedva sam carape s nogu navecer skidala koliko mi je trbuh bio nadut, a sad se jedva oblacim 🙈
Da cujem vasa iskustva
Takoder sam se osjecala jako naduto u pocetku i imala sam sala od prije, ujutro sam jos i bila ok al poslje podne uzas, valjala sam se ko kakva bacvica jedva sam carape s nogu navecer skidala koliko mi je trbuh bio nadut, a sad se jedva oblacim 🙈
Znaci nisam jedina u svakom slucaju ...jedva cekam da trbuh izaste pa se nem trebala oko toga sikirati ...ovak mi je malo glupo jer ispadam debela :D hmmm ....
Da cujem vasa iskustva
Znaci nisam jedina u svakom slucaju …jedva cekam da trbuh izaste pa se nem trebala oko toga sikirati …ovak mi je malo glupo jer ispadam debela :D hmmm ….
Ma nitko i ne zna koliko si trudna osim tvojih 🙂 vidi koja te hrana napuhljuje mene je mljeko napuhavalo al ja sam ga stvarno puno pila za dorucak samo pola litre 😂
Da cujem vasa iskustva
Znaci nisam jedina u svakom slucaju …jedva cekam da trbuh izaste pa se nem trebala oko toga sikirati …ovak mi je malo glupo jer ispadam debela :D hmmm ….
Ma nitko i ne zna koliko si trudna osim tvojih 🙂 vidi koja te hrana napuhljuje mene je mljeko napuhavalo al ja sam ga stvarno puno pila za dorucak samo pola litre 😂
I ja pijem ujutro jer mi kava ne pase a i radi kalcija ....a kaj sad ....pomirit cemo se s tim da je to normalno i da se bude ustabililo .. ;) hvala Vam na odg
Eh, ovisi koliko ti je bilo salo jer ja evo sa punih 6 mj i dalje nemam lijepi oblik D trbuha nego B di mi je pupak dosta unutra i kad sjednem, donji dio trbuha i dalje izgleda kao salo 😞 do neka 4 mj uopce nisam izgledala trudno...a kile dobijam po nekom prosjeku, do sad plus 8...
Eh, ovisi koliko ti je bilo salo jer ja evo sa punih 6 mj i dalje nemam lijepi oblik D trbuha nego B di mi je pupak dosta unutra i kad sjednem, donji dio trbuha i dalje izgleda kao salo 😞 do neka 4 mj uopce nisam izgledala trudno…a kile dobijam po nekom prosjeku, do sad plus 8…
Visoka sam 160 ..i imam 54 kg ...s tim da i dalhe imam 54 ...55 ..ovisi ...nisam debela ..jedine nemam ravan trbuh ...imam donji trbuh salo ...tak da al to se sad udvostrucilo od nadutosti ...
Sortiraj odgovore
Najstariji