Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naša se Ema vozi u već trošnoj i pokidanoj sjedalici. U njoj su se vozili i brat i sestre prije nje. Ova sjedalica bi bila Ferrari u usporedbi sa starom. ;-) Nekome će biti lijep poklon.
Trebamo slušati svoju djecu, mogu nas naučiti tko smo zapravo.
Moja mrvica ce uskoro prerasti "jaje" pa bi nam sjedalica vecih dimenzija sjela kao slag na tortu i jos visnjica sa cokolanim preljevom na tom slagu Nadam se da nas ovaj put sreca nece zaobici!
S obzirom na naša primanja koja imamo nažalost ne mogu svojoj princezi priuštiti kvalitetnu sjedalicu,nego neku koja se nađe na akciji po dućanima ovako. Kad bismo dobili autosjedalicu puno bi nam značilo,da se i moja curica može siguno voziti u autiću.
S obzirom na naša primanja koja imamo nažalost ne mogu svojoj princezi priuštiti kvalitetnu sjedalicu,nego neku koju ćemo naći na akciji po dućanima ovako,a uskoro će nam zatrebati. Kad bismo dobili autosjedalicu puno bi nam značilo,da se i moja curica može siguno voziti u autiću, Hvala <3
Bilo koja od ove dvije prekrasne nagrade bi nam dobro došla,jer nam je oboje potrebno a s obzirom da mi dragi ne radi ,bilo bi i odlično rješenje za naš i tako siromašni budžet ,držimo si palčeve da ovaj put i mi nešto osvojimo!
Sortiraj odgovore
Najstariji