Dali je moguca trudnoca???

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kety91
    01. Srpanj 2019. 13:22

Ovako trebala sam dobiti 13.6:mengu ali menga se evo i dalje ne pojavljuje,jedino sto mi smeta to je ta glavobolja i zgaravica ja i suprug hocemo bebu pa evo cim zavrsim s poslom idem po test pa da vidimo sta kaze?jel moguca trudnoca?LP Katarina

01. Srpanj 2019. 13:33

Moguca je, sretno 😊

• kety91
    01. Srpanj 2019. 13:36

Hvala,pravim danas test pa javim 

01. Srpanj 2019. 13:38

Uzmi i jedan za ujutro da napravis na prvi jutarnji urin da budes 100% sigurna, ja sam radila popodne i bio je + 

• kety91
    01. Srpanj 2019. 13:44

Ja se nadam da Ce biti i moj evo nemogu docekati 15h da odem s posla i da si uzmem test pa cemo vidjeti,svakako cu ja da uzeti 2 za danas i sutra ujutro :)😀

• kety91
    01. Srpanj 2019. 16:30

Radila sam cim sam dodala luci test radila sam onaj hcg test jeftini bolje reec i nazalost | crta nisu dvje napravit cu jos ujutro sa prvim urinom 

01. Srpanj 2019. 17:01

Zasto nisi uzela koji test bolji jer nakon toliko dana izostanka bi ti trebalo pokazati i posljepodne da si trudna

• kety91
    01. Srpanj 2019. 17:12

Ja sam uzela prije mozda neki 5dana onaj clear Blue i radila sam ga u popodnevnim satima i isto je bio negativan sad jedino ako je neka upala ili nesto,oplakala sam malo ali se evo nadam se da Ce ujutro biti sve drukcije :) 

• kety91
    01. Srpanj 2019. 17:23

Ali evo prije neki sat me poceo stomak boliti ne jako onako kao da cu dobiti iako ne boli tako jako nego skroz malo,a jos sam zaboravila reci imam bijeli iscjedak,moram cak staviti ulozak onaj dnevni da mi bas ne ide po gacicama

01. Srpanj 2019. 17:29

Onda je.mozda kakva upala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI