Ovako trebala sam dobiti 13.6:mengu ali menga se evo i dalje ne pojavljuje,jedino sto mi smeta to je ta glavobolja i zgaravica ja i suprug hocemo bebu pa evo cim zavrsim s poslom idem po test pa da vidimo sta kaze?jel moguca trudnoca?LP Katarina
Uzmi i jedan za ujutro da napravis na prvi jutarnji urin da budes 100% sigurna, ja sam radila popodne i bio je +
Ja se nadam da Ce biti i moj evo nemogu docekati 15h da odem s posla i da si uzmem test pa cemo vidjeti,svakako cu ja da uzeti 2 za danas i sutra ujutro :)😀
Radila sam cim sam dodala luci test radila sam onaj hcg test jeftini bolje reec i nazalost | crta nisu dvje napravit cu jos ujutro sa prvim urinom
Zasto nisi uzela koji test bolji jer nakon toliko dana izostanka bi ti trebalo pokazati i posljepodne da si trudna
Ja sam uzela prije mozda neki 5dana onaj clear Blue i radila sam ga u popodnevnim satima i isto je bio negativan sad jedino ako je neka upala ili nesto,oplakala sam malo ali se evo nadam se da Ce ujutro biti sve drukcije :)
Ali evo prije neki sat me poceo stomak boliti ne jako onako kao da cu dobiti iako ne boli tako jako nego skroz malo,a jos sam zaboravila reci imam bijeli iscjedak,moram cak staviti ulozak onaj dnevni da mi bas ne ide po gacicama
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji