DA LI MI JE CURA TRUDNA ? HITNO!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dinamo0904
    12. Veljača 2023. 00:01

melani32

Smirite se oboje. Ako je bilo tako kako si napisao nema šanse da je trudna. Grudi mogu boliti i zbog drugih stvari, nije svaki ciklus isti. Ako želite biti sigurni za ubuduće neka ona ide na antibebipilule pa ste mirni što se tiče trudnoće. Ovaj put joj mjesečnica možda i zakasni kad je pod tolikim stresom, onda neka napravi test čisto zato da ne izludi. Nemate brige, uživajte i vratite se na ovaj forum za par godina kad budete radili na bebi🙂

Mozes li mi pomoci molim te. Od jucer ima bolove u trbuhu (kaze da joj je osjecaj tezine u trbuhu). Ujutro je prestala, ali sad se opet vratila. Govori mi da je uzasno tjeskobna i da se nece smirit dok ne dobi menstruaciju... sto da radim vise...

Meli18
    12. Veljača 2023. 08:24

Zasto cura jednostavno ne kupi jedan test za trudnocu, da budete i ti i ona mirni? 😊

SAYuRI
    12. Veljača 2023. 09:38

Lik vas zesce trola kako ne vidite 😂😂😂😂😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• dinamo0904
    12. Veljača 2023. 11:26

SAYuRI

Ne trolam nikoga, takva je situacija sa curom i ne moze se smiriti

SAYuRI
    12. Veljača 2023. 16:01

dinamo0904

SAYuRI

Ne trolam nikoga, takva je situacija sa curom i ne moze se smiriti

Pa covjece Bozji, odvedi zenu na pregled, nije vam 13 godina,punoljetni ste ili uradite test na trudnocu koji kosta par eura…. Kako da ti mi kazemo jel trudna ili nije, sta da izvadim magicnu kuglu, da gledamo u karte, ne razumijem….ako imas pare za kondom imas i za test…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Garawa¤
    13. Veljača 2023. 20:52

dinamo0904

melani32

Smirite se oboje. Ako je bilo tako kako si napisao nema šanse da je trudna. Grudi mogu boliti i zbog drugih stvari, nije svaki ciklus isti. Ako želite biti sigurni za ubuduće neka ona ide na antibebipilule pa ste mirni što se tiče trudnoće. Ovaj put joj mjesečnica možda i zakasni kad je pod tolikim stresom, onda neka napravi test čisto zato da ne izludi. Nemate brige, uživajte i vratite se na ovaj forum za par godina kad budete radili na bebi🙂

Mozes li mi pomoci molim te. Od jucer ima bolove u trbuhu (kaze da joj je osjecaj tezine u trbuhu). Ujutro je prestala, ali sad se opet vratila. Govori mi da je uzasno tjeskobna i da se nece smirit dok ne dobi menstruaciju… sto da radim vise…

Nađi drugu curu 🙄🤭😊😊 
    Ova ti samo stres nabija.. ili bolje lutku na napuhavanje.. onda si miran 100% 

Sretno ♥️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• zimzi21
    04. Srpanj 2023. 22:06

Pozdrav, 
    Molim Vas za razumjevanje, ja i cura stalno koristimo zaštitnu no desilo nam se prije 3 tjedna da nismo te je popila Ellaone tabletu. Nakon par dana eto opet smo zabrljali ko za inat imali smo sex bez zaštite dok smo se tuširali (plodni dani), i 3 sata kasnije u krevetu ali ni jednom nisam ejakulirao u nju. Prošli mjesec menga joj je kasnila i napravili smo test negativan, a ovaj isto kasni no bojimo se jel zbog tablete ili trudnoca, dal je moguce da zatrudnila zbog predejakulata? Jako smo u strahu.. Sada kasni M vec par dana. 

simba
    05. Srpanj 2023. 08:50

zimzi21

Pozdrav,
    Molim Vas za razumjevanje, ja i cura stalno koristimo zaštitnu no desilo nam se prije 3 tjedna da nismo te je popila Ellaone tabletu. Nakon par dana eto opet smo zabrljali ko za inat imali smo sex bez zaštite dok smo se tuširali (plodni dani), i 3 sata kasnije u krevetu ali ni jednom nisam ejakulirao u nju. Prošli mjesec menga joj je kasnila i napravili smo test negativan, a ovaj isto kasni no bojimo se jel zbog tablete ili trudnoca, dal je moguce da zatrudnila zbog predejakulata? Jako smo u strahu.. Sada kasni M vec par dana.

Šansa postoji, ali jako mala. Kasni joj M? niste se sjetili kupit test koji košta 2-3 e? 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Vanilla Diva
    05. Srpanj 2023. 10:11

Boze dragi... stvarno je prijekopotrebna seksualna edukacija u skolama, pa sta je ovo 🤣🤣🤣🤣
    Djeco draga, koristite zastitu ili nemojte imati odnose i to je to! 

🩷👧19.08.23.
    🩷👧 21.03.26.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI