Cmv virus

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Doda28

    Doda28

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    U  5 mjesecu trudnoce imala sam temp. I jake grceve u trbuhu..hospitalizirana na infektologiji ustanovili su da imam cmv virus..zarazena sam vjerojatno u 4 mjesecu..utz bebe do sada je ok..beba normalno raste ..na amniocintezu mogu ako ja to zelim.sad sam usla u 6 mjesecu.. na nikakve druge pretrage me ne salju ..samo utz svaki mjesec…molim vas ako ima koja mama sa slicnim iskustvom..

  • Avatar Doda28

    Doda28

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Doda28

    U 5 mjesecu trudnoce imala sam temp. I jake grceve u trbuhu..hospitalizirana na infektologiji ustanovili su da imam cmv virus..zarazena sam vjerojatno u 4 mjesecu..utz bebe do sada je ok..beba normalno raste ..na amniocintezu mogu ako ja to zelim.sad sam usla u 6 mjesecu.. na nikakve druge pretrage me ne salju ..samo utz svaki mjesec…molim vas ako ima koja mama sa slicnim iskustvom..


  • Mamado

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Nadam se da je sve završilo dobro s tvojom trudnoćom. Ja sam imala infekciju cmv u trudnoći. U organogenezi, točno u 10 tjednu. Doktori su sugerirali pobačaj. Nađeno mi je puno kopija virusa, stvarno je situacija bila strašna. Odbila sam pobačaj jer to nikad nije bila opcija suprugu i meni, to je moje dijete i šta god bilo da bilo meni je najbolje. Rodila sam u 40 tjednu zdravu prekrasnu curicu koja sada ima 6 godina i nema ni jednu posljedicu. Samo hrabro. Pozdrav

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.