U 5 mjesecu trudnoce imala sam temp. I jake grceve u trbuhu..hospitalizirana na infektologiji ustanovili su da imam cmv virus..zarazena sam vjerojatno u 4 mjesecu..utz bebe do sada je ok..beba normalno raste ..na amniocintezu mogu ako ja to zelim.sad sam usla u 6 mjesecu.. na nikakve druge pretrage me ne salju ..samo utz svaki mjesec...molim vas ako ima koja mama sa slicnim iskustvom..
U 5 mjesecu trudnoce imala sam temp. I jake grceve u trbuhu..hospitalizirana na infektologiji ustanovili su da imam cmv virus..zarazena sam vjerojatno u 4 mjesecu..utz bebe do sada je ok..beba normalno raste ..na amniocintezu mogu ako ja to zelim.sad sam usla u 6 mjesecu.. na nikakve druge pretrage me ne salju ..samo utz svaki mjesec…molim vas ako ima koja mama sa slicnim iskustvom..
Nadam se da je sve završilo dobro s tvojom trudnoćom. Ja sam imala infekciju cmv u trudnoći. U organogenezi, točno u 10 tjednu. Doktori su sugerirali pobačaj. Nađeno mi je puno kopija virusa, stvarno je situacija bila strašna. Odbila sam pobačaj jer to nikad nije bila opcija suprugu i meni, to je moje dijete i šta god bilo da bilo meni je najbolje. Rodila sam u 40 tjednu zdravu prekrasnu curicu koja sada ima 6 godina i nema ni jednu posljedicu. Samo hrabro. Pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji