cista na bebi u 3mj trudnoce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mlinaric

    mlinaric

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage trudnice i mame! U 13.tj sam trudnoce i danas mi je na uzv pokazano da beba ima na vratu s obje strane cistu. Do sad je sve bilo uredu. Doktorica je rekla da to nije normalno i dala mi je uputnicu za sv. Duh da mi naprave detaljnu obradu te odluce sto dalje, da cu mozda morati prekinuti trudnocu. Dali je koja od vas imala takav slucaj i kako je zavrsilo?

  • Avatar Lunica

    Lunica

    Broj poruka: 1214

    Prijavi adminu

    prijateljici bila slicna situacija..samo bebi na mozgu..bila je vodena cista i spontano se povukla. Maleni rodjen ziv i zdrav. Mislim da bi trebali ici na vise misljenja i da ce sve biti dobro.

    ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

  • Avatar Lunica

    Lunica

    Broj poruka: 1214

    Prijavi adminu

    Joj tek sad vidim da je objava od prije 5 god. Ne znam zasto je u aktualnim temama. ugl..sad me bas zanima kako je ovo zavrsilo😏

    ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.