Ciklusi i trudnoća nakon spontanog?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanijatravan

    Broj poruka: 178

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, evo mene nove ovdje.
    Nisam našla temu vezano za cikluse pa me zanima nakon koliko su vam se ciklusi “unormalili” nakon spontanog i nakon koliko je došlo do druge trudnoće?

    Imam 29 godina i sinčića od 4,5 godine, a 20.8.2015. sam imala spontani u 9+5tj :(
    Od kad sam napravila test za drugu trudnoću imala sam osjećaj da nešto nije u redu, čak sam rekla mužu nemoj ni svojima govoriti dok ne odem na pregled jer imam osjećaj da nešto nije u redu (inače nemam negativna mišljenja, ali valjda svaka mama osjeća nešto…), 31.7. otišla na pregled i sve je bilo u redu, na kraju 3.8. prokrvarila, ali i tad je bilo sve u redu sa plodom, dobila duphaston i kućno mirovanje. Krvarenje se zaustavilo nakon jednog dana. Na kontroli za 5 dana sve bilo u redu ali nastaviti mirovanje i tražila druge tablete jer duphaston ima laktozu koju nepodnosim i bilo mi je još više muka od njih…. Uglavnom 19.8.sam opet mrvicu prokrvarila, i taj dan napokon mi je proradila probav, uz to sam imala i neke lagane bolove u trbuhu ali sam prepisivala sve tom radu crijeva jer sam u ovoj trudnoći imala problema sa zatvorom. I tako mene bolilo cijelo popodne ali kad bi legla ne, odem spvati i kroz san sve nekako me boli i jaka bol me probudila oko 3 u noći, odem piškiti, krvarenja nema, jedino mi se jako jako zamantalo i na jako povraćanje par sekundi (kasnije čitala da su to simptomi spontanog). Legla u krevet i nekako si mislim ako ne prestanu bolovi budim muža i na hitnu. ALi nekako se bolovi smirili i napokon zaspala. U 5:30 se muž ustao za posao, ja za njim na wc piškiti i kako sam sjela na wc u 2/3 navrata ispalo iz mene jož se muž okrenuo sav u šoku da šta je to… i ništa kod svoje gin.oko 7 i potvrdila spontani i slala na čišćenje. Još dok smo stigli do bolnice je dosta toga otišlo samo tako da u dogovoru sa dr. u bolnici nismo ni radili čišćenje i mislim da mi je to pomoglo nekako da se barem malo bolje osjećam psihički…

    Prva menstruacija mi je došla 45 dana nakon i nakon što je završila išla sam na pregled čisto da ja budem mirna i da vidim da li je sve u redu, jer još uz to imam i anomaliju maternice, tzv.dvoroga maternica, ali u prvoj trudnoći sva sreća nije bilo problema. I sve je bilo ok i rečeno nam je da nemoramo čekati i da možemo početi na novoj bebi raditi.

    Danas je 50.dan i menstruacije još nema (inače imam neredovite cikluse, variraju od 29-42dana), 3 testa pokazala negativno. Jučer sam se ponadala da će krenuti jer sam imala roskasti iscjedak  dva puta, i danas dva puta i to je to.
     Eto morala sam negdje podjeliti svoju priču i oprostite na podužem postu…

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga tanijatravan, svoje pitanje možete postaviti u već otvorenoj temi:

    https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/koliko-dugo-vam-je-trebalo-da-zatrudnite-poslije-spontanog-575 [klokanica.24sata.hr]

  • zirafa72

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, 
    Naime imala sam spontani u 8.mj ove godine, prva menstruacija je dosla 27.9 i prestala 3.10. 
    Sad mi menstruacija kasni vec 9 dana, bila sam kod ginića kaze da se nista jos ne vidi i da je stjenka zadebljana, sutra idem vaditi betu, ima li jos netko s takvim slucajem?
    Test sam radila i negativan je bio.. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.