Česte stolice i crvenilo guze

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Snjeska

    Snjeska

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Pozdrav,
    nova sam na forumu i odmah s problemom. :-) Imam bebača od 13 mjeseci koji kaka barem 3, 4 puta na dan. Stolica je onako mekana (ni tvrda ni proljev), ali mu je od nje zadnjih par dana crvena guza sa malim točkicama kao prištićima. Ne znam od čega mu je to. Naime, njemu je sa 2 mjeseca dijagnosticiran atopijski dermatitis koji je vezan uz alergije. Alergičan je bio na jaje i kravlje mlijeko i sve proizvode od njega. Sad smo ponovili alergo test i ispada da je alergičan na jaje, soju i orašaste plodove, pa smo mu počeli lagano uvoditi mliječne proizvode. Svaki tjedan jednu namirnicu, ali još mu nisam dala kravlje mlijeko. Ne znam da li ta stolica može biti povezana s tim mliječnim proizvodima, ali on je imao i tako čestu stolicu i prije uvođenja mliječnih proizvoda, samo mu se nije javljalo to crvenilo. Jel imao tko s tim čestim stolicama i crvenilom problema? 
    Sad malo offtopic : Inače za AD, nakon kortikosteroida, meni je jako pomogla eucerinova krema. Kad mu se pojavi neka točkica namažem ju s njom i za par dana nestane, a svrbeža ni nema.

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Pozdrav Snjeska! Dobrodošla!
     Mislim da mu je guza iziritirana od česte stolice i da ti prištići su od toga, probaj staviti malo bepantena mast, kroz par dana i mislim da će ti proći. Mi isto imamo AD i mislim da ti ovo sa guzom nema veze sa time možda je malo i jače izbilo zbog oslabljenog imuniteta ali i to će proći. Nama su isto rekli mlijeko i jaja, trava, pjesak… i na kraju se pokazalo niš. Jednostavno je dok. rekla da ima takvu genetiku da tako reagira na određene stvari i nema pravila, nekad će izbiti a nekad će sve biti ok. Nisi napisala jel nosi pelene? Ako da, probaj ga čim više skinut, da mu je guza kako bi rekli lufta tj suši.

  • Avatar Snjeska

    Snjeska

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    luftamo guzu. rijesili problem! Kupila sam u ljekarni neku nikolina mast, sa prirodnim sastojcima i rjeseno. Mast je super

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Odlično, drago mi je što je guza bolje!

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    mi imamo 2,5 godine i ne nosimo pelenu već dugo.. zadnjih desetak dana kaka bar 10x na dan.. isto ni tvrdo ni proljevasto, niti smrdi jako… više nisam pametna kaj da radim… stolicu smo odnesli na pregled sve uredno, ni virusa ni bakterija ni parazita…. jede normalno, pije normalno i ne žali se da ga boli trbuh ni išta… helppppppp me

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.