Bolne ovulacije i mogucnost zaceca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra55
    07. Siječanj 2021. 21:44

ne bih znala nikad mi se ovo nije desilo jeste mozda biti upala ...Al me buni zasto toliko boli ...neobjasniva bol 

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:45

Aleksandra55

ne bih znala nikad mi se ovo nije desilo jeste mozda biti upala …Al me buni zasto toliko boli …neobjasniva bol

Svaka jaca upala bilo cega boli. 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:46

Kad si zadnji put radila briseve?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Aleksandra55
    07. Siječanj 2021. 21:59

pre 4 meseca i sve je uredu osim sto imam vodene ciste ♥️

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 22:04

Ako do sada nisi imala bolne ovulacije, vjerovatno si se malo nahladila, meni se to cesto desava, malo ugrijem stomak, stopala i prodje :) ako se nastavi svakako otidji doktoru..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Aleksandra55
    08. Siječanj 2021. 11:13

SAYURI

Ako do sada nisi imala bolne ovulacije, vjerovatno si se malo nahladila, meni se to cesto desava, malo ugrijem stomak, stopala i prodje :) ako se nastavi svakako otidji doktoru..

nisam do sad nikad imala bolne ovulacije ,,To je trajalo samo 10 minuta i to je to evo sada nista ni juce kao da me nije nista bolelo sasvim normalno 💋

• natalie
    16. Srpanj 2021. 20:01

Imam isti problem, samo sto se javio nakon poroda, prije 3 g. Mislila sam da cu se po rodom rijesit menstruacijskih bolova, a dobila sam jos ovulacijske... 😂😂
    Evo bas lezim i umirem, pa sam nasla ovaj forum 😂
    Imam vodene ciste, samnom je sve u redu, eto takva me sudbina snasla... A sto se tice djevojke koja je rekla da ne moze vec god dana zatrudnit... Moj savjet je da se prestanete trudit i razmisljam.. 😂😂
    Mi nismo mogli god dana i kad smo se fino posvadili i skoro prekinuli ja zatrudnila...
    Nego da li je netko od vas rijesio problem bolova? I kako? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.