ne bih znala nikad mi se ovo nije desilo jeste mozda biti upala ...Al me buni zasto toliko boli ...neobjasniva bol
ne bih znala nikad mi se ovo nije desilo jeste mozda biti upala …Al me buni zasto toliko boli …neobjasniva bol
Svaka jaca upala bilo cega boli.
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Kad si zadnji put radila briseve?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ako do sada nisi imala bolne ovulacije, vjerovatno si se malo nahladila, meni se to cesto desava, malo ugrijem stomak, stopala i prodje :) ako se nastavi svakako otidji doktoru..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ako do sada nisi imala bolne ovulacije, vjerovatno si se malo nahladila, meni se to cesto desava, malo ugrijem stomak, stopala i prodje :) ako se nastavi svakako otidji doktoru..
nisam do sad nikad imala bolne ovulacije ,,To je trajalo samo 10 minuta i to je to evo sada nista ni juce kao da me nije nista bolelo sasvim normalno 💋
Imam isti problem, samo sto se javio nakon poroda, prije 3 g. Mislila sam da cu se po rodom rijesit menstruacijskih bolova, a dobila sam jos ovulacijske... 😂😂
Evo bas lezim i umirem, pa sam nasla ovaj forum 😂
Imam vodene ciste, samnom je sve u redu, eto takva me sudbina snasla... A sto se tice djevojke koja je rekla da ne moze vec god dana zatrudnit... Moj savjet je da se prestanete trudit i razmisljam.. 😂😂
Mi nismo mogli god dana i kad smo se fino posvadili i skoro prekinuli ja zatrudnila...
Nego da li je netko od vas rijesio problem bolova? I kako?
Sortiraj odgovore
Najstariji