Bolne ovulacije i mogucnost zaceca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:56

Aleksandra55

Evo i ja da se prikljucim ovoj temi pre svega radimo na bebo vise od godinu dana i nista jos uvek ….Imala sam vodene ciste …. Doktor mi je reko da se one stvaraju u vreme plodnih dana …I da ne moze zbog njih doci do zaceca…Zadnja men mi je bila 24 decembra i juce mi je po kalendaru trebala biti ovulacija…Ali problem je u tome sto pre toga nikad nisam imala takvu bol za vreme ovulacije….Sedela sam i kada sam ustala i od jedanput je krenuo bol kao da me neko sece nisam mogla da se ispravim od toliki bol jedva sam dosla do kreveta bol sam osetila u oba jajnika kao da ih je neko uzeo i stiskao koliko moze toliko je jaka bol i posle nekih 10 min je bol prestala ….Nije me bolelo toliko…Zanima me da li se nekom to desavalo da li je to znak ovulacije ….

Prije da je upalica jajnika, pogotovo ako kihnes ili slicno...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Aleksandra55
    07. Siječanj 2021. 21:44

ne bih znala nikad mi se ovo nije desilo jeste mozda biti upala ...Al me buni zasto toliko boli ...neobjasniva bol 

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:45

Aleksandra55

ne bih znala nikad mi se ovo nije desilo jeste mozda biti upala …Al me buni zasto toliko boli …neobjasniva bol

Svaka jaca upala bilo cega boli. 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:46

Kad si zadnji put radila briseve?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Aleksandra55
    07. Siječanj 2021. 21:59

pre 4 meseca i sve je uredu osim sto imam vodene ciste ♥️

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 22:04

Ako do sada nisi imala bolne ovulacije, vjerovatno si se malo nahladila, meni se to cesto desava, malo ugrijem stomak, stopala i prodje :) ako se nastavi svakako otidji doktoru..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Aleksandra55
    08. Siječanj 2021. 11:13

SAYURI

Ako do sada nisi imala bolne ovulacije, vjerovatno si se malo nahladila, meni se to cesto desava, malo ugrijem stomak, stopala i prodje :) ako se nastavi svakako otidji doktoru..

nisam do sad nikad imala bolne ovulacije ,,To je trajalo samo 10 minuta i to je to evo sada nista ni juce kao da me nije nista bolelo sasvim normalno 💋

• natalie
    16. Srpanj 2021. 20:01

Imam isti problem, samo sto se javio nakon poroda, prije 3 g. Mislila sam da cu se po rodom rijesit menstruacijskih bolova, a dobila sam jos ovulacijske... 😂😂
    Evo bas lezim i umirem, pa sam nasla ovaj forum 😂
    Imam vodene ciste, samnom je sve u redu, eto takva me sudbina snasla... A sto se tice djevojke koja je rekla da ne moze vec god dana zatrudnit... Moj savjet je da se prestanete trudit i razmisljam.. 😂😂
    Mi nismo mogli god dana i kad smo se fino posvadili i skoro prekinuli ja zatrudnila...
    Nego da li je netko od vas rijesio problem bolova? I kako? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani