Bolne ovulacije i mogucnost zaceca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    19. Listopad 2014. 08:52

Joj ja sam isto takva. To je zacarani krug hehe :)))

14.06.2014. L ♥

• majjaa
    31. Listopad 2014. 11:59

pozdrav svim curama i zenama :)
    ja sam ovdje nova....
    ukratko odkad sam dobila prvu menstruaciju prije 8 godina nemam redovite, nekada dobijem svaki mjesec, nekad svaka dva a nekad i po 4,5 mj ne dobijem. nekada su obilne i bolne, nekada kratke i slabe, kada god bi otisla gink. pna bi rekla da je sve u redu da su mi jednostavno talvi ciklusi, slala me na pretragu hormona i koagulaciju i nakon nalaza rekla da je sve uredu iako je sumnjala na PCOS. nudila mi je kontracepcijske tablete ako zelim radi sebe, ali ja ih nikada nisam pila. pila bih samo dumphaston da mi izazove menstruaciju i to je to. zadnjih godinu dana pijem cajnu mjesavinu za zastitu zena i bila mi je cak nekoilko mj redovita mesntruacija. zatim nisam pila caj redovito zbog svadbe i opet se uneredio ciklus. muz i ja radimo vec 6 mj na bebi ali nista zasad... pila sam duphaston i dobila m 18.10. i trajala mij e do 23.10. od jucer imam neko malo krvarenje sa sluzi kada se obrisem.... neznam dali bi to moglo biti ovulacijsko krvarenje? dali je ovulacija onda vec bila ili ce tek doci? imam test za ovulaciju koji i jucer i danas pokazuje da nema ovulacije...
    ako neko zna sto bi to moglo biti....

• suncica23
    03. Kolovoz 2019. 17:38

Zdravo drage.Imam veliku zelju da dobijem malu bebicu.Imali smo odnos i evo 4 dana nakon odnosa imam bolove u donjem dijelu stomaka kao da cu dobiti.Znam da je jos uvijek prerano za test.Da li je neka imala slicno iskustvo na samom pocetku?

zadranka86
    03. Kolovoz 2019. 19:12

Recite mi da li se koja susrela sa krvarenjem na pola ciklusa tj na ovulaciju..nije to krvarenje zapravo nego sukrvica??

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    05. Kolovoz 2019. 15:00

zadranka86

Recite mi da li se koja susrela sa krvarenjem na pola ciklusa tj na ovulaciju..nije to krvarenje zapravo nego sukrvica??

Jesam, ja. 2 puta, i oba puta je bila trudnoca.

zadranka86
    05. Kolovoz 2019. 23:24

cvijetic12

zadranka86

Jesam, ja. 2 puta, i oba puta je bila trudnoca.

A kodmene nije trudnoca def.jer san nakon toga uredno dobila menstruaciju..citala nesto o tome da je to nekakav disbalanas hormona...misla san da ima neko isto taovo iskustvo..doktor mi ne pridodaju neku paznju tj.kao moze se hormonalnom terapijom to regulirat ako mi bass smeta...ali meni to sve upitnik nad glavom...pa san mislila da ima neko takvog iskustva....

url=https://lilypie.com]

Aleksandra55
    07. Siječanj 2021. 19:43

Evo i ja da se prikljucim ovoj temi pre svega radimo na bebo vise od godinu dana i nista jos uvek ....Imala sam vodene ciste .... Doktor mi je reko da se one stvaraju u vreme plodnih dana ...I da ne moze zbog njih doci do zaceca...Zadnja men mi je bila 24 decembra i juce mi je po kalendaru trebala biti ovulacija...Ali problem je u tome sto pre toga nikad nisam imala takvu bol za vreme ovulacije....Sedela sam i kada sam ustala i od jedanput je krenuo bol kao da me neko sece nisam mogla da se ispravim od toliki bol jedva sam dosla do kreveta bol sam osetila u oba jajnika kao da ih je neko uzeo i stiskao koliko moze toliko je jaka bol i posle nekih 10 min je bol prestala ....Nije me bolelo toliko...Zanima me da li se nekom to desavalo da li je to znak ovulacije ....

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:56

Aleksandra55

Evo i ja da se prikljucim ovoj temi pre svega radimo na bebo vise od godinu dana i nista jos uvek ….Imala sam vodene ciste …. Doktor mi je reko da se one stvaraju u vreme plodnih dana …I da ne moze zbog njih doci do zaceca…Zadnja men mi je bila 24 decembra i juce mi je po kalendaru trebala biti ovulacija…Ali problem je u tome sto pre toga nikad nisam imala takvu bol za vreme ovulacije….Sedela sam i kada sam ustala i od jedanput je krenuo bol kao da me neko sece nisam mogla da se ispravim od toliki bol jedva sam dosla do kreveta bol sam osetila u oba jajnika kao da ih je neko uzeo i stiskao koliko moze toliko je jaka bol i posle nekih 10 min je bol prestala ….Nije me bolelo toliko…Zanima me da li se nekom to desavalo da li je to znak ovulacije ….

Prije da je upalica jajnika, pogotovo ako kihnes ili slicno...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.