Bolne ovulacije i mogucnost zaceca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaB
    28. Listopad 2013. 07:36

Drage klokanice, dali se neka od vas susreće s izrazito bolnim ovulacijama? Kod mene je konkretno slučaj već unazad nekoliko godina da mi je ovulacija daleko bolnija od samog grčenja maternice pred menstruaciju, a i tada jedva preživim u Nalgesin (rušenje u nesvijest od bolova mi nije nepoznato). Probati cu "opisati" bolove 2-3 dana pred i na dan ovulacije. 
    Kod mene se ne radi o klasicnom "probadanju" u predjelu jajnika već je prisutna vrlo konkretna oštra bol uz mučninu,nadutost. Osim što boli jajnik boli me ponekad doslovno čitav trup, svi organi, baš neugodna i jaka bol. Ne par sati već minimalno 2 dana.
    Promjenila sam nekoliko ginekologa u nadi da ću shvatitii zašto imam tako bolne ovulacije,s obzirom da mi utječe na kvalitetu života (tablete mi ne pomažu). svi doktori su potvrdili da je sve uredu i da je kod nekih žena jednostavno tako,uz komentar da barem znam kako zaista imam ovulaciju;)
    Čitam na internetu da se kod endometrioze osim bolova u vrijeme menstruacije mogu pojaviti i bolovi za vrijeme ovulacije. To me štrecnulo jer je jedan od ginekologa spomenuo i tu mogućnost ali nakon rezultata CA125 nalaza je tu mogućnost odbacio.
    Kako smo dragi i ja upravo zapoceli raditi na bebi, voljela bih samo znati dali postoje klokanice koje su imale slične tegobe upravo u vrijeme O  i kako se to odrazilo na  začeće?

Hvala

Ana

antea11
    28. Listopad 2013. 13:43

Ja imam bolne ovulacije, često me toliko boli da ne mogu na posao od bolova. Ali ja imam policistične jajnike, nisi ništa napisala imaš li ti možda ciste na jajnicima? Obično su ovulacije bolne zbog cista.

medsr
    16. Studeni 2013. 12:35

i ja sam na žalost imala takve bolove.uz takvu bol nije mi padalo imati odnose,a željeli smo bebu.na žalost kod me ne su jajovodi bili neprohodni i nakon laparoskopije smo stvar riješili.to ne mora značiti da kod vas nešto ne valja.i takvi bolovi su prisutni kod dosta žena.ako niste sigurni možda da potražite drugo mišljenje pa olakšate sami sebi.

• mama2zg
    06. Prosinac 2013. 17:06

Evo da vas utješim... godinama su mi menstruacije bile bolne...prebolne!! Te dane nisam hodati mogla, grčilo me, tablete nisu pomagale... ovulacije također bolne..kao da moram dobiti menstruaciju, bolan, napet trbuh, nešto mi krčkalo unutra...Nakon pretraga dijagnosticirana mi je endometrioza sa cistom promjera 10 cm, doktori rekli kako vjerojatno neću imati djece sve dok ne operiram, a mozda ni tada... Prognoze su bile katastrofalne! Par dana prije dogovorene operacije saznala sam da sam trudna...  Zatrudnila sam od prve!! Nakon toga još jednom!! I dalje je cista tu (koju uskoro napokon namjeravam maknuti) ali je tu i dvoje prekrasne djece!! Tako da ne slušajte uvijek što vam doktori govore, najvažnije je misliti pozitivno i tako će nam se i vratiti.. :)))

Andydea2
    10. Prosinac 2013. 13:28

Cijeli život sam imala bolne ovulacije i menstruacije,dok nisam saznala za čaj Vrkutu i počela ga piti svaki dan (ugooglajte  o njemu). Uz njega mi se sredio ciklus,ovulacije nisu bile više bolne i krvarenje se smanjilo...i što je najvažnije ostala sam 2x trudna i u trudnoći i za vrijeme dojenja i poslije poroda uz taj čaj moji problemi sa ovulacijama i bolnim mestruacijama su nestali. Dapače i moja krvna slika se poboljšala.

13. Lipanj 2014. 14:45

Moje su menstruacije oduvijek bolne, i to do te mjere da redovito zarsim na hitnoj na injekcijama jer to bude prestrasno, a par puta sam se i onesvijestila od boli. Suprotno onome sto su mi svi govorili, nista se nije promjenilo od kada sam rodila. Situacija je ista, ali sam dobila i jos jednu bol za nagradu, odnosno i bolne ovulacije. Prije porodame nikada nije boljela ovulacija, a sada koma. Jel se jos netko susreo s tim?
    Probat cu svakako ovaj caj koji Andydea preporuca, jer mi je ovo koma.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

medsr
    17. Lipanj 2014. 11:26

ja sam imala također bolne ovulacije.ne u toj mjeri kao ti,ali....imala sam neku cistu,nakon milijun tableta završila na operaciji pa se na kraju ispostavilo da su jajovodi bili presavijeni i zaštopani.hvala bogu na ivf-u jer mi za 3 tjedna čekamo naše zlato.to naravno ne mora biti slučaj i kod tebe.razumijem te jer ti sigurno nije do sexa kad umireš od bolova,a to su dani ovulacije.ja probala vrkutu i marulju,akupunkturu i još svašta nešto,ali na žalost nije pomoglo.nadam se da ti nećeš prolazit ni četvrtinu toga što sam morala ja,ali moram reći da se isplatilo.nadomak smo cilju.bebica samo što nije tu...sretno

Mallla
    16. Listopad 2014. 21:16

Evo I ja da napisem iskustvo. Oduvijek imam bolne menstruacije, iznenadim se ako ne boli. Bolovi su takvi da su jedva izdrživi. Nikada nisam imala bolne ovulacije do ovog mjeseca, kada me je tako oštro I intenzivno bolilo, jače nego menga, bez laganog popustanja I sl. Odmah sam isla na sve moguce preglede I ispada da je sve u redu I da je to samo bolna ovulacija.

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    17. Listopad 2014. 00:02

Oduvijek sam imala neredovite menstruacije, te kad bi dosle znale su trajat po par mjeseci neprestanog krvarenja, kad su mi kontracepcijskim tabletama pokusali unormaliti to sve nakon prestanka uzimanja istih pojavile su se bolne menstruacije, potom opet neredovite kao I prije tableta. Zatim mi je dijagnosticiran PCOS, desni jajnik, te tumor promjera 6, 5cm na lijevom koji je do operacije narastao na 11 cm. Reprodukcijski hormoni nakon operacije pokazuju da nemam ovulacije, a mene uvijek sve nesto boli prije nego moram dobit menzis. Takoder dijagnosticiran autoimuni hashimoto te dijabetes. Uspjela sam zatrudnit iako mi je vise doktora reklo da ne budem bez pomoci mogla. Dobila sam svoje zlato malo unatoc tome, prirodno, a za ovaj tumor koji se vratio cemo se pobrinut sad za mjesec dana. Nadam se da ce nam uspiti dobiti I drugo dijete jednog dana.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.