Bolne grudi nakon spontanog

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    15. Lipanj 2017. 13:58

Pozdrav,nova sam na klokanici i bila sam u grupi zimske bebe 2017 na zalost u pon sam imala spontani u 15+2tt interesira me da li je netko imao iskustva s bolnim grudima nakon spontanog kod kuce sam na mirovanju dobila sam antibiotik i neke tablete za zatezanje maternice jos uvijek me svaki misic boli ali najgore mi je sto su mi grudi od jucer ko.kamen i bole za poludit,neznam kako uopce da bol olaksam i smirim?😞😞😞

mono1111
    15. Lipanj 2017. 17:02

Mislim da bi cak trebala dobiti Bromergon za zaustavljanje mlijeka, s obzirom da si dogurala do 15 tt.
    Mozda ce se javiti cure koje imaju vise iskustva o tome.

• Semyzg31
    15. Lipanj 2017. 17:54

mono1111

Mislim da bi cak trebala dobiti Bromergon za zaustavljanje mlijeka, s obzirom da si dogurala do 15 tt.
    Mozda ce se javiti cure koje imaju vise iskustva o tome.

Hvala ti,sutra cu doktora zvat i pitat za to.

Senoritakova
    15. Lipanj 2017. 19:16

Ja sam prosle godine krajem 7.mj imala spontani u 18tj. i odmah sam dobila Bromenrgon i neke tablete Ergometrin za maternicu...najbolje nazovi i pitaj jer je bitno da se tijelo vrati u normalu...
    I drzi se, daj si vremena to odbolovati, sve ce doci na svoje.. ja sam evo sada na Jesenskim bebama u 24 tj...

• Semyzg31
    15. Lipanj 2017. 20:10

Senoritakova

Ja sam prosle godine krajem 7.mj imala spontani u 18tj. i odmah sam dobila Bromenrgon i neke tablete Ergometrin za maternicu…najbolje nazovi i pitaj jer je bitno da se tijelo vrati u normalu…
    I drzi se, daj si vremena to odbolovati, sve ce doci na svoje.. ja sam evo sada na Jesenskim bebama u 24 tj…

Hvala ti,sutra ga zovem i pitam Ergometrin i ja pijem...cestitam na trudnoci nek sve bude dobro,hvala ti na podrsci ❤ nadam se da ce i nama opet uspjeti...

15. Lipanj 2017. 21:00

Semy Semyzg

Senoritakova

Ja sam prosle godine krajem 7.mj imala spontani u 18tj. i odmah sam dobila Bromenrgon i neke tablete Ergometrin za maternicu…najbolje nazovi i pitaj jer je bitno da se tijelo vrati u normalu…
    I drzi se, daj si vremena to odbolovati, sve ce doci na svoje.. ja sam evo sada na Jesenskim bebama u 24 tj…

Hvala ti,sutra ga zovem i pitam Ergometrin i ja pijem…cestitam na trudnoci nek sve bude dobro,hvala ti na podrsci ❤ nadam se da ce i nama opet uspjeti…

Cekamo te ponovo u nasoj grupi 😘

• Semyzg31
    15. Lipanj 2017. 22:36

Dalmatinka

Semy Semyzg

Senoritakova

Hvala ti,sutra ga zovem i pitam Ergometrin i ja pijem…cestitam na trudnoci nek sve bude dobro,hvala ti na podrsci ❤ nadam se da ce i nama opet uspjeti…

Hvala draga😘😘pratim ja vas svaki dan malo odem da vidim kako ste mi ❤

15. Lipanj 2017. 22:54

Semy Semyzg

Dalmatinka

Semy Semyzg

Senoritakova

Hvala draga😘😘pratim ja vas svaki dan malo odem da vidim kako ste mi ❤

Sigurna san da ces nam se opet pridruzit. Cekamo te brzo dodji 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.