Tina-Miha super da nisi gore više! Nadam se da ćeš brzo izliječito upalu ako ju imaš i da te puste doma 🤗
Drage cure sretan Božić svima 🎄❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Mame i moms to be sretan vam I blagoslovljen Božić.. ja ga provodim pod temperaturom i u bolovima.. nadam se da ste vi sve dobro i odmarate😘😘
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Cure drage Sretan Božić svima ❤️💞💕🍸🥂
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Sretan vam Božić svima! ❤
07/2021: IVF
09/2021: FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️
Žene izgleda da nisam osjetljiva vec se ipak nesto dogadjalo.... u bolnici sam sa uzasnim bolovima i temp preko 40... cekamo rezultate svega necega.. misle da je mozda upala jajnika i mjehura... znaci umirem... ugl.. vjerujte sebi kqd mislite da niste ok.. svi kazu to jtako treba nakon twinsa.. vise boli i to... vjerujte sebi i svom instinktu... kazu da ce me zadrzati par dana.. decki su kuci s bakom i tataom i to mi je najteze sto smo razdvojeni...
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Ženeizgleda da nisam osjetljiva vec se ipak nesto dogadjalo…. u bolnici sam sa uzasnim bolovima i temp preko 40… cekamo rezultate svega necega.. misle da je mozda upala jajnika i mjehura… znaci umirem… ugl.. vjerujte sebi kqd mislite da niste ok.. svi kazu to jtako treba nakon twinsa.. vise boli i to… vjerujte sebi i svom instinktu… kazu da ce me zadrzati par dana.. decki su kuci s bakom i tataom i to mi je najteze sto smo razdvojeni…
Žao mi je Kate 😞
Evo i sama sam otišla na Badnjak na hitnu.. Znala sam da postoji mogućnost da me zadrže i da ću Božić provesti daleko od svojih, ali sam otišla za svoje dobro i za dobro mojih bebica.
Drži se.. I da što prije upala prođe ❤️
Ženeizgleda da nisam osjetljiva vec se ipak nesto dogadjalo…. u bolnici sam sa uzasnim bolovima i temp preko 40… cekamo rezultate svega necega.. misle da je mozda upala jajnika i mjehura… znaci umirem… ugl.. vjerujte sebi kqd mislite da niste ok.. svi kazu to jtako treba nakon twinsa.. vise boli i to… vjerujte sebi i svom instinktu… kazu da ce me zadrzati par dana.. decki su kuci s bakom i tataom i to mi je najteze sto smo razdvojeni…
A joj 😔 Nadam se da će ti čim prije biti bolje... da, nisu tako ludi bolovi za bezveze... drži se 🤞🤞🤞
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji