Jutro zene!
Ajmo ☕ ceka!
.
Izgleda da ce me copiti nesto. Prvo mala bila bolesna, od jucer ujutro muz govori kako ga glava boli i grlo i da nije dobro. A meni cijelu noc glava cami. Nadam se da ce me ipak zaobici zbog malca. Svi imaju zabranu prilaska da ga ne zaraze, tako da je Teo samo moj🤪
Jutroo ☕
Jahanara eto i mene na kavicu 😀
Koliko preslatkih bebica i robice 😍
Ja moram izvaditi vrecu od starije da vidim cega mi fali, al mislim i da sam onih bodija iz mane uzela ovog broja.
Ja neznam vise sto sa ovim njenim spavanjem. Jos je jucer bila budna od pola 5 popodne i nista cvrsce ona nije spavala. Mislim nemogu se opet previse zaliti jer ona nakon cice spava ali svejedno tih svakih 2 sata preko noci je meni previse. Jos joj i dalje onda palim white noise da necuje nista okolo da lupi.
Dođe mi da donesem kolica u stan jer eto u njima vani cvrsto zaspe, nesmeta joj ni cijepanje drva odmah pokraj
Jutro svima! Evo prvi spavanac i ☕️ Budna u 6, al ne smijem se žaliti, od 19 je u krevetiću. Noćas dva ili tri buđenja 🤷🏼♀️
Jahanara da! Ja obožavam kad je puna kuća 😍
Danas drugi dan mrkve. Mislim da će joj dopizditi tikvica i butternut 😂 ali ajd poslije mrkve ide jabuka 🙈
Jutro cure 🙈
Karla pitala si me za robicu iz nexta, R ima 8500 kg , debele nogice, ovaj kompletic je od 9-12 mj.🙈 imale smo i pidzame od njih, ali imaju uske rukave, ruka joj ne moze uc🙈 ovisi jel ti M manekenske grade ili buca 🙈
Jutro cure 🙈
Karla pitala si me za robicu iz nexta, R ima 8500 kg , debele nogice, ovaj kompletic je od 9-12 mj.🙈 imale smo i pidzame od njih, ali imaju uske rukave, ruka joj ne moze uc🙈 ovisi jel ti M manekenske grade ili buca 🙈
Mozak me napustio 🤣🤣 6-9 mj.sam htjela napisat 🙊
Jutro,
Mi se standardno budimo ranom zorom 😁
Jahanara da, vlada nešto , i moji doma svi prehlađeni. Nadam se da će vas dvoje zaobić 🤞
.
Mi imamo Next pidžamice i super su nam. Kak je on rođen s 56cm, nama je sve u početku bilo široko, sad se malo zbucao pa popuni rukave i nogavice 😁
.
Danas konačno idemo na cijepljenje, pokušaj broj 2 😁🤞
Jutroo ☕
Ja moram izvaditi vrecu od starije da vidim cega mi fali, al mislim i da sam onih bodija iz mane uzela ovog broja.
Ja neznam vise sto sa ovim njenim spavanjem. Jos je jucer bila budna od pola 5 popodne i nista cvrsce ona nije spavala. Mislim nemogu se opet previse zaliti jer ona nakon cice spava ali svejedno tih svakih 2 sata preko noci je meni previse. Jos joj i dalje onda palim white noise da necuje nista okolo da lupi.
Dođe mi da donesem kolica u stan jer eto u njima vani cvrsto zaspe, nesmeta joj ni cijepanje drva odmah pokraj
Joj Melloerine. Kod mene jos uvijek radi ventilator po noci, ipak bar malo nesto dumi da se ne cuje nista, jer dok ja ustanem na wc bar 3 puta po noci da se to malo zakamuflira. Sad si razmisljam sta cemo kad stvarno zahladi, al onda sam se sjetila da planiram kupiti ovlazivac zraka, valjda ce to malo dumiti 😁
I da,
Trenutno se tusiramo.
https://ibb.co/mvdn2Mq
Ostavim mob u sobi i iskljucim wifi da ne zraci toliko. Al po noci zasad jos pravi ventilator.
Jos preko puta moje zgrade grade drugu zgradu, to kad lupe daske mali skace po krevetu 🙄
Jutroo ☕
Joj Melloerine. Kod mene jos uvijek radi ventilator po noci, ipak bar malo nesto dumi da se ne cuje nista, jer dok ja ustanem na wc bar 3 puta po noci da se to malo zakamuflira. Sad si razmisljam sta cemo kad stvarno zahladi, al onda sam se sjetila da planiram kupiti ovlazivac zraka, valjda ce to malo dumiti 😁
Ma nama je jedan mobitel samo za to zujanje sto rekla moja starija 🙈 jer i ona se budi po noci pa ide il pisat il k nama dođe il sanja nesto pa to sve probudi bebolinu.
Ne vidim neke slike, nisam jučer stigla škicnuti, bili smo opet kod doktora.
...4 mjeseca 🙃...
https://ibb.co/Mfz98Mn
Mellorine, idemo na vježbe, kaže da bi već trebala loviti, ali ništa. Nikakav interes ni za cim ne pokazuje, samo gleda okolo. To me brine malo.
.
Školjka, pisala si za dojenje. Moja odbija hranu opet, kako slabo dobiva dr je rekla da uvedem AD. Moje izdojeno prihvaća bolje i nisam htjela forsirati, ali kad se ne stignem.izdojiti dovoljno dam joj ad i jede. Imam.takvu grižnju savjesti što nisam uspjela da je to strašno. A ja sam ta koja svima govori da je važno da beba napreduje i da je zdrava i ok. A meni je to teško prihvatiti.
Rekli su mi da dajem bebimil, dosad sam prodavala sve živo, ništa nije htjela prije. Zašto je Bebimil toliko jeftiniji? Malo me strah to davati, htjela bih da dobije najbolje od najboljeg, ne nekakav škart...
.
Sortiraj odgovore
Najstariji